Διαφορετικά ξεκίνησε το πρωί του Σαββάτου (4/6) η εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι», καθώς τους τηλεθεατές καλημέρισε ο Παύλος Σταματόπουλος και όχι η Σίσσυ Χρηστίδου.

Η παρουσιάστρια βρέθηκε θετική στον κοροναϊό και έχει μπει σε καραντίνα στο σπίτι της. Έτσι, εμφανίστηκε μέσω skype και έστειλε το δικό της μήνυμα.

Η ίδια αντιμετώπισε με χιούμορ την περιπέτειά της αλλά συγχρόνως και με σοβαρότητα, αφού έχει απομονωθεί και δεν έχει επαφές ούτε καν με τα παιδιά της.

«Ξυπνάω δύο ώρες αργότερα, ετοιμάζω το καφεδάκι μου. Είχα προχθές συμπτώματα «εγκυμοσύνης» θα έλεγα, αλλά επειδή είναι πιο πιθανό να έχω κοροναϊό έκανα τεστ covid και βγήκα θετική. ‘Εχω ήπια συμπτώματα, είμαι σχεδόν ασυμπτωματική, έχω ένα ελαφρύ μπούκωμα, είμαι και εμβολιασμένη τρεις φορές. περίεργα τα πράγματα, τρώω όλη μέρα καρπούζι, μόνο αυτό με ικανοποιεί. Έχω γεύση και όσφρηση. Πήγα την Τζίντζερ για μπάνιο και κούρεμα, και έκανα το τεστ και βγήκα θετική», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Τα παιδιά είναι με τον μπαμπά τους. Έχω αϋπνία, έχει πάθει σοκ ο οργανισμός μου από την ξεκούραση. Αγχώθηκα όταν έμαθα ότι είμαι θετική, γιατί λέω εμένα δεν θα μου τύχει. Είχα ζαλάδες και αναγούλες αλλά έπαιξα με τις πιθανότητες και είπα ότι ο covid είναι πιο κοντά!».

Οι συνεργάτες της, τής έστειλαν τις ευχές τους, και δήλωσαν πως τους λείπει πολύ και θέλουν να επιστρέψει σύντομα.

Δείτε το σχετικό βίντεο