Επιστρέφει στον Ολυμπιακό ο Λοβέρα
Η Ομόνοια ανακοίνωσε την ολοκλήρωση του δανεισμού του Μαξιμιλιάνο Λοβέρα και ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός επιστρέφει στον Ολυμπιακό.
Την ολοκλήρωση του δανεισμού του Μαξιμιλιάνο Λοβέρα ανακοίνωσε το απόγευμα της Τετάρτης (1/6) η Ομόνοια, με τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό να επιστρέφει στον Ολυμπιακό.
Η κυπριακή ομάδα ευχαρίστησε τον Λατινοαμερικάνο για τη βοήθειά του στην κατάκτηση του Κυπέλλου, με τον Λοβέρα να παίρνει πλέον τον δρόμο της επιστροφής για τον Ρέντη. Ο 23χρονος, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι το καλοκαίρι του 2024, πραγματοποίησε συνολικά 17 συμμετοχές με την Ομόνοια, έχοντας 4 ασίστ στο ενεργητικό του.
Η ανακοίνωση:
«Ανακοινώνουμε πως ο δανεισμός του Μαξιμιλιάνο Λοβέρα από τον Ολυμπιακό Πειραιώς έχει ολοκληρωθεί. Ο Μάξι αγωνίστηκε με τη φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ το τελευταίο εξάμηνο, στέφθηκε κυπελλούχος και κατέγραψε 17 συμμετοχές. Η προσθήκη του Μάξι Λοβέρα βοήθησε σημαντικά την ομάδα μας στην κατάκτηση του κυπέλλου και τον ευχαριστούμε θερμά για αυτό».
- Ξεκινούν 48ωρη απεργία οι οδηγοί ταξί – Τα αιτήματά τους
- Έρευνα: Έτσι η άσκηση βελτιώνει την ψυχική μας υγεία
- Καιρός: Συνεχίζεται το κύμα ψύχους την Τρίτη – Ανεβαίνει η θερμοκρασία από Τετάρτη
- Τραπεζικές απάτες: Η τεχνητή νοημοσύνη δίνει προβάδισμα στους επιτήδειους
- Εργατικά δυστυχήματα: Δουλεύοντας μέχρι θανάτου…
- Πώς ζεσταίνονταν οι μοναχοί στον Μεσαίωνα – Τα θερμαινόμενα δωμάτια και η αξία της φωτιάς


