
Επεισόδια τη νύχτα στο ΑΠΘ: Βόμβες μολότοφ και χημικά – Χρήση του «Αίαντα» από την ΕΛ.ΑΣ.
Η Αστυνομία φέρεται να έχει προχωρήσει σε τουλάχιστον επτά προσαγωγές ατόμων
Ακόμη μια νύχτα έντασης στο ΑΠΘ ήταν αυτή που προηγήθηκε, καθώς σημειώθηκαν επεισόδια στον χώρο του Πανεπιστημίου με βόμβες μολότοφ και χημικά, ενώ η Ελληνική Αστυνομία (ΕΛ.ΑΣ.) χρησιμοποίησε τον «Αίαντα».
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετική δημοσίευση της τοπικής ιστοσελίδας grtimes.gr, ομάδα περίπου 70-80 ατόμων εκτόξευσαν βόμβες μολότοφ προς τις αστυνομικές δυνάμεις, με την ΕΛ.ΑΣ. να απαντά κάνοντας χρήση του υδροφόρου οχήματος «Αίαντας».
Έπειτα από τη ρίψη νερού, τα άτομα παρέμειναν εντός του ΑΠΘ, κοντά στο Αστεροσκοπείο.
Επισημαίνεται ότι, νωρίτερα, διοργανώθηκε γίνει πάρτι αντιεξουσιαστών στην Πολυτεχνική Σχολή, με δεκάδες άτομα να αποχωρούν και την κατάσταση να έχει εκτονωθεί. Πάντως, μέχρι και τις 04:30 π.μ., η Αστυνομία φέρεται να έχει προχωρήσει σε τουλάχιστον επτά προσαγωγές ατόμων, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα.
- Με την πλάτη στον τοίχο λόγω ΟΠΕΚΕΠΕ η κυβέρνηση – Βαρύ το κλίμα στο «γαλάζιο» στρατόπεδο, φουντώνει η εκλογολογία
- Τηλεφώνημα για βόμβα στο γραφείο της Φωτεινής Αραμπατζή
- Παρίσι: Μήνυση για εγκλήματα πολέμου στη Βηρυτό από καλλιτέχνη που έχασε τους γονείς του
- Χάτζι, ο εκλεκτός της Ρουμανίας
- Greece Launches Fuel Pass Subsidy Monday
- «Ο Μητσοτάκης είναι βαρίδι για τη χώρα, άμεσα εκλογές» λέει ο Τσουκαλάς



