Νεϊμάρ: «Θα μείνω στην Παρί Σεν Ζερμέν»
Ο Νεϊμάρ σε συνέντευξη που παραχώρησε ανέφερε πως θα ήθελε να παραμείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν, αν και ακόμα δεν έχει συζητήσει κάτι με την ομάδα.
Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, Νεϊμάρ, τόνισε ότι θα μείνει στην πρωταθλήτρια Γαλλίας, σε συνέντευξή του στο διαδικτυακό μέσο OhMyGoal, εν μέσω εικασιών του γαλλικού Τύπου γύρω από το μέλλον του.
«Προς το παρόν, τίποτα δεν μου έχουν πει, αλλά από την πλευρά μου, πιστεύω ότι θα μείνω», είπε ο παίκτης από την Ντόχα, όπου ένας από τους χορηγούς του διοργάνωσε ένα ποδοσφαιρικό τουρνουά που φέρει το όνομά του. «Αυτή είναι η αλήθεια», επέμεινε ο Νεϊμάρ, που υπέγραψε πέρυσι επέκταση συμβολαίου μέχρι το 2025.
Σήμερα (25/5) η αθλητική γαλλική εφημερίδα «L’Equipe», ανέφερε ότι η Παρί Σεν Ζερμέν «δεν θα ήταν αντίθετη σε μια αποχώρηση του Νεϊμάρ».
Ο πιο ακριβός παίκτης στην ιστορία, για τον οποίο η Παρί ΣΖ πλήρωσε 222 εκατομμύρια ευρώ στην Μπαρτσελόνα το 2017 για την ρήτρα αποδέσμευσής του, δεν είχε την αναμενόμενη παρουσία, λόγω επαναλαμβανόμενων τραυματισμών, που εγείρουν ερωτήματα για τη μελλοντική καριέρα του 30χρονου.
Ο Νεϊμάρ πέτυχε το 100ο του γκολ για την Παρί ΣΖ το Σάββατο (21/5) κόντρα στη Μετς (5-0), στον τελευταίο αγώνα της σεζόν. «Το όνειρο συνεχίζεται και την επόμενη σεζόν θα επιστρέψουμε φρέσκοι, με τη δύναμη να παλέψουμε ξανά για τους στόχους μας», έγραψε χαρακτηριστικά στον λογαριασμό του στο Instagram την Κυριακή.
- Μάτζικ – Μπακς 108-116: «Καθάρισαν» Πόρτερ και Τόμας για τα «ελάφια»
- Eurovision 2026: O Akylas αποθεώθηκε στο Χ – Τα σχόλια του κοινού
- Google Introduces Tool to Remove Personal Images from Search
- Σάμος: «Χρυσαφί αμμουδιές, αρχαία και κρασί» – Το νησί που γίνεται αντικείμενο λατρείας στη Βρετανία
- Παρελθόν από τη Νότιγχαμ Φόρεστ ο Σον Ντάις
- Τα μηνύματα του ΠΑΣΟΚ προς τον Παναγόπουλο και ο Γεωργιάδης σε ρόλο «συνηγόρου»
