Έκρηξη με δύο τραυματίες στο Μαρκόπουλο
Επί του παρόντος, δεν έχουν διευκρινιστεί τα αίτια της έκρηξης
Εκρηξη φιάλης σημειώθηκε λίγο μετά τις 9 το βράδυ στη Βραυρώνα με δύο τραυματίες.
Το περιστατικό συνέβη σε μονοκατοικία στη Λεωφόρο Βραυρώνος, στο Μαρκόπουλο. Στο σημείο αμέσως έσπευσαν δέκα πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. To ΕΚΑΒ φέρεται να γνωστοποίησε ότι οι τραυματίες είναι σε πολύ βαριά κατάσταση με σοβαρά εγκαύματα και τραύματα, λόγω της έκρηξης.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, το περιστατικό ερευνά η Αστυνομία, καθώς στο σημείο έχουν σπεύσει στελέχη του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια της έκρηξης αφού ήταν τόσο ισχυρή που προκάλεσε σοβαρές υλικές ζημίες. Η περιοχή παραμένει αποκλεισμένη. Ενα από τα ενδεχόμενα που ερευνά η αστυνομία είναι το υπόγειο του σπιτιού να είχε μετατραπεί σε εργαστήρι παραγωγής ναρκωτικών.
Κατεσβέσθη #πυρκαγιά σε μονοκατοικία επί της Λεωφ. Βραυρώνος στο δήμο Μαρκοπούλου-Μεσογαίας. Επιχείρησαν 10 #πυροσβέστες με 4 οχήματα.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) May 25, 2022
- Νιγηρία: Εκατό απαχθέντες μαθητές απελευθερώθηκαν, περίπου 165 αγνοούνται
- Κολομβία: Πτώματα που βρέθηκαν στη θάλασσα «ίσως» ανήκαν σε θύματα πλήγματος των ΗΠΑ [βίντεο]
- Ουκρανία: Oι ειρηνευτικές συνομιλίες με τις ΗΠΑ είναι εποικοδομητικές, αλλά όχι εύκολες, λέει o Ζελένσκι [Βίντεο]
- Έκρηξη σε παγιδευμένο αυτοκίνητο έξω από αστυνομικό τμήμα στο Μεξικό [βίντεο]
- Ο Γερμανός ΥΠΕΞ στην Κίνα για «σκληρές» εμπορικές και πολιτικές διαπραγματεύσεις
- Δημοσιογράφος δολοφονήθηκε στο Περού από δύο ενόπλους καθώς επέστρεφε από ρεπορτάζ
