Ιταλία: Αυτοκίνητο εισέβαλε σε παιδικό σταθμό – Πέθανε ένα παιδάκι, τραυματίστηκαν τέσσερα
Το αυτοκίνητο έσπασε την περίφραξη του παιδικού σταθμού στην Ιταλία και έπεσε πάνω στα παιδιά που έπαιζαν στο προαύλιο
Έχασε τη ζωή του ένα από τα πέντε παιδιά που σήμερα το απόγευμα τραυματίσθηκαν από ΙΧ αυτοκίνητο το οποίο έσπασε την περίφραξη παιδικού σταθμού, έξω από την πόλη Λ’ Ακουίλα της κεντρικής Ιταλίας.
Μηχανική βλάβη
Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, αιτία του τραγικού συμβάντος είναι μηχανική βλάβη που παρουσίασε το παρκαρισμένο ιδιωτικής χρήσης όχημα. Όπως φαίνεται, το χειρόφρενο έσπασε και με μεγάλη ταχύτητα το αυτοκίνητο έπεσε μέσα στον κήπο όπου έπαιζαν τα παιδιά.
Οι πυροσβέστες και οι υπηρεσίες πρώτων βοηθειών έσπευσαν άμεσα σε βοήθεια. «Προσπαθήσαμε να ηρεμήσουμε τα παιδιά που βρίσκονταν μέσα στον παιδικό σταθμό αλλά δεν ήταν εύκολο», δήλωσαν οι δασκάλες.
- Η Σκιάθος εγκαινιάζει το μεγαλύτερο αθλητικό έργο που έχει γίνει ποτέ στο νησί
- Μίκι Ρουρκ: «Απάτη» η καμπάνια GoFundMe στο όνομά μου – Kινεί νομικές διαδικασίες
- Ο Έντιν Τζέκο έτοιμος για την Σάλκε
- Σε κλίμα συγκίνησης το τελευταίο αντίο στον πατριάρχη της Viohalco, Νίκο Στασινόπουλο
- Το Ισραήλ κατεδάφισε κτίρια του ΟΗΕ στην Ανατολική Ιερουσαλήμ – «Πρωτοφανής επίθεση», λέει η UNRWA
- Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Κόβει μάρτυρες και επιταχύνει διαδικασίες- Οργή και καταγγελίες για συγκάλυψη από την αντιπολίτευση


