Το φετινό Final Four της Euroleague πλησιάζει και οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης με ανακοίνωση προσπαθούν να κατευθύνουν τους φιλάθλους που θα βρεθούν στο Βελιγράδι.
Η Euroleague λοιπόν ενημερώνει τον κόσμο που έχει κλείσει θέση στη «Stark Arena» για την ώρα που θα πρέπει να είναι στο γήπεδο, αλλά και όλα τα απαραίτητα μέτρα και οδηγίες που ισχύουν.
Αναλυτικά η ενημέρωση της Euroleague:
«Η Euroleague Basketball και οι συμμετέχουσες ομάδες του Final Four της EuroLeague 2022 θα ήθελαν να δώσουν τις ακόλουθες συστάσεις σε όλους τους φιλάθλους που θα ταξιδέψουν στο Βελιγράδι.
1. ΦΤΆΝΕΤΕ νωρίς στην αρένα έτσι ώστε να μπορείτε να μπείτε άνετα σε αυτή στην ώρα σας για να ζητωκραυγάσετε για την ομάδα σας. Οι θύρες θα είναι ανοιχτές 2 ώρες και 45 λεπτά πριν από την έναρξη του παιχνιδιού.
2. ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ όλες τις οδηγίες των διοργανωτών και των τοπικών αρχών για να βεβαιωθείτε ότι όλοι έχουν μια ευχάριστη εμπειρία στην αρένα.
3. ΜΕΙΝΕΤΕ στις θέσεις σας για τους αγώνες και για την τελετή απονομής των τροπαίων για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα χάσετε καμία από τις ενέργειες στο γήπεδο. Η μετακίνηση εκτός των καθορισμένων περιοχών δεν επιτρέπεται και, εάν δεν ακολουθείτε τις συστάσεις του προσωπικού της αρένας, μπορεί να κληθείτε να εγκαταλείψετε το γήπεδο και να αναφερθείτε στις τοπικές αρχές.
4. ΈΧΕΤΕ μια καλή συμπεριφορά, διασκεδάστε με επευφημίες για την ομάδα σας με ευχάριστο και σεβαστό τρόπο. Οποιεσδήποτε προσβλητικές πράξεις ή μηνύματα μπορεί να οδηγήσουν τον «δράστη» να κληθεί να εγκαταλείψει την αρένα και να αναφερθεί στις τοπικές αρχές.
5. ΜΗΝ φέρνουμε σημαίες μεγαλύτερες από 2τμ. δεν επιτρέπονται από το σερβικό νόμο.
6. ΜΗΝ φέρνουμε πυροτεχνήματα. δεν επιτρέπονται από το σερβικό νόμο.
7. ΜΗΝ έρθετε στο Final Four αν δεν έχετε εισιτήριο για να μπείτε στην αρένα.
Ενθαρρύνουμε όλους τους λάτρεις που ταξιδεύουν να ελέγχουν προσεκτικά τους Όρους και Τις Προϋποθέσεις και τον Κώδικα Συμπεριφοράς in-Arena, καθώς και τις Συχνές Ερωτήσεις».
Ο Ολυμπιακός επικράτησε της ισχυρής Ραντνίτσκι με 16-14, την πέταξε εκτός Champions League, ενώ οι Πειραιώτες προκρίθηκαν ως πρώτοι από τον όμιλό τους στα προημιτελικά του Champions League.
Σαφώς ανώτερος ο ΠΑΟΚ νίκησε με 2-0 τον κακό Παναθηναϊκό στην Τούμπα και με δύο νίκες προκρίθηκε για 7η φορά τελευταία 10 χρόνια σε τελικό Κυπέλλου. Αντίπαλος του δικεφάλου στο Πανθεσσαλικό ο ΟΦΗ.
Ρεπόρτερ της Φενέρμπαχτσε υποστηρίζει πως η ομάδα του Σάρας είναι εκτός διεκδίκησης του Χέις-Ντέιβις, προσθέτοντας ότι Παναθηναϊκός και Χάποελ Τελ Αβίβ βελτίωσαν τις προσφορές τους προς τον Αμερικανό.