Σλούκας και Παπαγιάννης στη 2η καλύτερη πεντάδα της Euroleague
Οι Κώστας Σλούκας και Γιώργος Παπαγιάννης επιλέχθηκαν στη 2η καλύτερη πεντάδα της Euroleague για τη σεζόν 2021/22!
Μεγάλη διάκριση για τον Κώστα Σλούκα και τον Γιώργο Παπαγιάννη. Τόσο ο γκαρντ του Ολυμπιακού, όσο και ο σέντερ του Παναθηναϊκού ψηφίστηκαν στη δεύτερη καλύτερη πεντάδα της Euroleague.
Οι δύο Έλληνες παίκτες ανταμείφθηκαν για τις εξαιρετικές τους εμφανίσεις κατά τη διάρκεια τους regular season, κερδίζοντας έτσι από μια θέση την 2η καλύτερη πεντάδα της Euroleague, δίπλα στους Βασίλιε Μίσιτς, Σαβόν Σιλντς και Βλάντιμιρ Λούτσιτς.
Ο Σλούκας είχε στην regular season 11,9 πόντους και 4,9 ασίστ κατά μέσο, ενώ ο Παπαγιάννης είχε 10,3 πόντους, 8,2 ριμπάουντ και 1,7 μπλοκ ανά αγώνα.
- Ουγγαρία: Βουλευτικές εκλογές διεξήχθησαν για τις 12 Απριλίου
- Ο 16χρονος μαθητής που κατέκτησε Χρυσή Σφαίρα – Ο Όουεν Κούπερ ήρθε για να αλλάξει την υποκριτική
- HELLO!: Τo πιο glamorous περιοδικό κυκλοφορεί κάθε Τετάρτη
- Κλοπ: «Με εξέπληξε η απόλυση του Αλόνσο» – Τι είπε για τη Ρεάλ Μαδρίτης και τα σενάρια για το μέλλον του
- Αττική: Συνελήφθη ένας άντρας για διακίνηση ροζ κοκαΐνης
- Επίδομα παιδιού Α21: Πότε κλείνει η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων


