Μια ιστορία που συγκινεί ήρθε στο φως της δημοσιότητας στην Ιταλία με πρωταγωνίστρια μια 16χρονη προσφύγισσα από την Ουκρανία.

Με βάση όσα αναφέρει το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA και μεταδίδει ο ανταποκριτής της ΕΡΤ, Κρίστιαν Μαυρής η 16χρονη μαθήτρια νοσηλευόταν σε νοσοκομείο του Τορίνο και ξύπνησε ακούγοντας ένα τραγούδι των… Maneskin.

Για όσους δεν το γνωρίζουν ή δεν το θυμούνται, το συγκεκριμένο ροκ συγκρότημα από την Ιταλία ήταν αυτό που πέρσι κέρδισε τον διαγωνισμό της Eurovision.

Μεγάλη θαυμάστρια του συγκροτήματος

Σύμφωνα με τον διευθυντή του τμήματος όπου νοσηλεύεται η 16χρονη, πρόκειται για «μεγάλη θαυμάστριά των Maneskin και χθες το βράδυ, ακούγοντας ένα από τα τραγούδια τους, συγκινήθηκε».

Η μαθήτρια έπεσε σε κώμα πριν από τρεις μήνες ύστερα από αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο οποίο σκοτώθηκε ο πατέρας της, στην προσπάθειά τους να διαφύγουν από τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Έπειτα, μεταφέρθηκε στο Τορίνο χάρη στην Ένωση MirNow. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην πόλη του Τορίνο λαμβάνει χώρα ο διαγωνισμός της Eurovision αυτές τις μέρες.