Εκρηκτικό ξεκίνημα από την Βιγιαρεάλ: 1-0 στο 3’ με τον Ντιά (vid)
Στο 3ο λεπτό ο Ντιά έκανε το 1-0 στον επαναληπτικό με την Λίβερπουλ για τα ημιτελικά του Champions League και έδωσε ενδιαφέρον στο παιχνίδι, καθώς έβαλε ξανά την Βιγιαρεάλ στο κόλπο της πρόκρισης.
Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τον επαναληπτικό με την Λίβερπουλ για τα ημιτελικά του Champions League η Βιγιαρεάλ, καθώς η ομάδα του Ουνάι Εμερι άνοιξε το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό με τον Ντιά.
Ένα γκολ που έβαλε ξανά στο… κόλπο της πρόκρισης την Βιγιαρεάλ, η οποία στο πρώτο ματς που είχε γίνει στο Ανφιλντ είχε ηττηθεί με 2-0.
Ο Εστουπινιάν έκανε τη σέντρα από αριστερά, ο Καπού στο δεύτερο δοκάρι γύρισε την μπάλα προς τον Ντιά και αυτός την έσπρωξε στα δίχτυα των φιλοξενούμενων για το 1-0, δίνοντας ενδιαφέρον στη ρεβάνς με τους Reds.
Δείτε το γκολ:
- Τραγωδία στην Ελευσίνα: Νεκροί δύο ηλικιωμένοι και τα σκυλιά τους
- LIVE: Αναντολού Εφές– Ολυμπιακός
- Η 12άδα του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με την Αναντολού Εφές
- Κοινωνικοποίηση εκτός ίντερνετ: Πώς η συμμετοχή προστατεύει την ευημερία των νέων
- Η 11άδα του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με την Μπέτις (pic)
- «Άνοιξαν» οι ουρανοί στην Αττική – Ισχυρή βροχόπτωση χτυπά την Αθήνα

