Χειραψία Αγγελόπουλων με Ντουράντ στο ημίχρονο του Μονακό – Ολυμπιακός
Κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, οι αδερφοί Αγγελόπουλοι είχαν χειραψία με τον Κέβιν Ντουράντ που βρίσκεται στο γήπεδο για να δει το ματς.
Μπορεί Μονακό και Ολυμπιακός να παλεύουν για μία θέση στο Final 4 της Euroleague, ωστόσο στο Game 4 της σειράς τα φώτα είναι στραμμένα πάνω στον Κέβιν Ντουράντ.
Ο σούπερ σταρ του NBA βρίσκεται στο Πριγκιπάτο και παρακολουθεί το παιχνίδι ως καλεσμένος του Μάικ Τζέιμς πανηγυρίζοντας μάλιστα με ιδιαίτερο ενθουσιασμό τα καλάθια του πρώην άσου του Παναθηναϊκού.
Κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου μάλιστα, ο Ντουράντ είχε χειραψία με τους αδερφούς Αγγελόπουλος που για ακόμη ένα ματς βρίσκονται στο πλευρό του Ολυμπιακού.
- Ο θάνατος μιας ιδεολογίας: Μπορεί ο Τσαβισμός να επιβιώσει μετά την απαγωγή του Μαδούρο;
- Ex Machina: Πόσο «επιστημονική φαντασία» είναι σήμερα η ταινία του 2014;
- Μπορούμε να «τεστάρουμε» τη μακροζωία σε 10 δευτερόλεπτα;
- Η Τζένιφερ Λόρενς αποκαλύπτει τον «μοναδικό» ρόλο που ήθελε και τελικά πήρε η φίλη της, Έμα Στόουν
- Πούτιν, Σι και Τραμπ χωρίζουν τον κόσμο στα τρία
- Η συμφωνία ΕΕ-Mercosur και ο παράγοντας ανταγωνισμός στο πιάτο μας – Φτηνό κρέας, πικρή επίγευση





