Ρωσία: Ισχυρές εκρήξεις στο Μπέλγκοροντ
Αναφορές για εκρήξεις στο νότιο τμήμα του Μπέλγκοροντ στη Ρωσία.
Δύο ισχυρές εκρήξεις ακούστηκαν σήμερα στη ρωσική πόλη Μπέλγκοροντ, κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters επικαλούμενο δύο μαρτυρίες.
Οι εκρήξεις ακούστηκαν στο νότιο τμήμα της πόλης. Δεν ήταν σαφές από τι προκλήθηκαν και αν υπάρχουν θύματα ή σημαντικές ζημιές.
Unidentified object was destroyed today by Russian Air Defense Systems in Belgorod Oblast, Russia. pic.twitter.com/aYBJb5y0Tt
— CaucasusWarReport (@Caucasuswar) April 28, 2022
Πληθαίνουν οι ρωσικές καταγγελίες
Τις τελευταίες ημέρες η Ρωσία έχει καταγγείλει μια σειρά επιθέσεων από ουκρανικές δυνάμεις σε εδάφη της κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία, προειδοποιώντας πως τέτοιες επιθέσεις εγκυμονούν κινδύνους για σημαντική κλιμάκωση της κρίσης.
Η Ουκρανία δεν έχει αποδεχθεί ευθέως την ευθύνη, αλλά χαρακτηρίζει τα περιστατικά «ανταπόδοση» και «κάρμα» για τη Ρωσία, εννέα εβδομάδες μετά την έναρξη της εισβολής των ρωσικών στρατευμάτων.
Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα κατηγόρησε νωρίτερα σήμερα τη Δύση ότι προτρέπει ανοικτά το Κίεβο να επιτεθεί στη Ρωσία, προειδοποιώντας την ουκρανική πλευρά να μην «δοκιμάζει την υπομονή μας».
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Φάμελλος: Δεν αποτελεί λύση καμία κομματική περιχαράκωση – Δεν αποτελεί λύση η κομματική αυτονομία
- Εικόνες ντροπής και εγκατάλειψης στον αρχαιολογικό χώρο της Ήλιδας
- Ηρακλής – Ολυμπιακός 70-95: Ρεσιτάλ Φουρνιέ και τώρα… Final 8!
- Εσπανιόλ – Θέλτα 2-2: Βαθμό στις καθυστερήσεις για την ομάδα του Βίγκο πριν την Τούμπα
- Από τη Θεσσαλονίκη στην Ευρώπη με ένα σκούτερ – 12 χώρες, 18 ημέρες και 4.586 χιλιόμετρα
- Δούκας: Η προγραμματική συμφωνία προϋποθέτει προγραμματικό διάλογο – Αυτόν που έπρεπε να είχαμε ξεκινήσει χθες






