Ο Αλέξης Τσίπρας πέρασε το Πάσχα οικογενειακώς στο Σούνιο και δεν θέλησε να φύγει εκτός Αθηνών. Πού άλλες εποχές όταν ήταν πρωθυπουργός με τις πασχαλινές αποδράσεις του είτε στην Αίγινα (μαζί με το ζεύγος Φλαμπουράρη) είτε σε άλλα κυκλαδίτικα νησιά και βεβαίως στην Κρήτη.
Ήθελε, μου λένε οι συνεργάτες του ξεκούραση, ηρεμία και περισυλλογή προκειμένου να σχεδιάσει την στρατηγική του στις εκλογές της 15ης Μαΐου. Στόχος του, πρώτον να υπάρξει μεγάλη συμμετοχή (ένα στοίχημα που έβαλε με τον εαυτό του) και δεύτερον να επικρατήσει πλήρως στην όποια εσωκομματική αντιπολίτευση («Ομπρέλα, 53+). Άλλωστε ακόμα πιστεύει ότι ο Μητσοτάκης θα αναγκαστεί να πάει σε εκλογές (λόγω της ακρίβειας) ίσως και το φθινόπωρο.
Το ταχίνι είναι μοναδικό κυρίως χάρη στην απλότητά του - και μέσα σε 30 λεπτά από την κατανάλωσή του, ο οργανισμός απορροφά τα θρεπτικά συστατικά του και εξασφαλίζει έτσι διαθέσιμη ενέργεια χωρίς να ταλαιπωρεί το πεπτικό σύστημα.
Η ελληνική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Survivors - Ξαναγράφοντας το μύθο της θα γίνει την Παρασκευή 13 Μαρτίου, στις 18:00, στην αίθουσα Τζων Κασσαβέτης στο πλαίσιο του 28ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας