Γιάννης Σκαφτούρος: Η κόρη του έγινε «ασπίδα» για να τον προστατέψει από τις σφαίρες των δολοφόνων
Αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας περιγράφει τις δραματικές στιγμές.
Ο Γιάννης Σκαφτούρος έπεσε τη Δευτέρα του Πάσχα νεκρός, μετά από δολοφονική επίθεση μέσα στο εξοχικό του σπίτι στα Δερβενοχώρια Βοιωτίας, με την κόρη του να γίνεται «ασπίδα» προκειμένου να τον προστατέψει.
Αυτόπτης μάρτυρας της εκτέλεσης του Σκαφτούρου μίλησε στον ΑΝΤ1, λέγοντας χαρακτηριστικά:
«Ακούγαμε να πέφτουν βροχή οι πυροβολισμοί. Ήρθαν από την πίσω πλευρά της μονοκατοικίας, εμφανίστηκαν ξαφνικά από τα δέντρα, πυροβολούσαν και πήδηξαν τον αυλότοιχο, πάτησαν την αυλή και έφυγαν από μπροστά. Η κόρη του έβαλε το σώμα της μπροστά, για να προστατέψει τον πατέρα της».
Η σύζυγος του άνδρα, τον οποίο σταμάτησαν οι δράστες για να του πάρουν το αυτοκίνητο, περιέγραψε πως είδαν μία μηχανή πεσμένη στο δρόμο και σταμάτησαν θεωρώντας ότι έχει γίνει τροχαίο.
Σταμάτησαν να δει πού είναι οι επιβάτες και αν είναι καλά και ξαφνικά εμφανίστηκαν δυο άτομα μετρίου αναστήματος, που φορούσαν κουκούλες και μιλούσαν σπαστά ελληνικά. Ξάπλωσαν στο έδαφος τον σύζυγό της και του είπαν να μην κουνηθεί.
Ο ίδιος φέρεται να είπε στους δράστες: «Μην μου κάνετε κακό, έχω τρία παιδιά, πάρτε το κλειδί».
Την ώρα που έκανε όπισθεν ο ένας από τους δράστες, έπεσε στο αυλάκι ο πίσω τροχός και κόλλησε. Τότε, τον χτύπησαν στο κεφάλι και εγκατέλειψαν το όχημα, φεύγοντας.
- Τι είπε ο προπονητής της Μπράιτον για τον τραυματισμό του Τζίμα και τα… προσεχώς του Κωστούλα (vid)
- Επιστροφή ενοικίου: Λήγει σήμερα η προθεσμία για διορθώσεις ώστε να καταβληθεί η ενίσχυση έως το τέλος 2025
- Δήμος Λαρισαίων: Συμμετέχει στην κινητοποίηση της ΚΕΔΕ την ερχόμενη Τρίτη – Κλειστές για το κοινό οι υπηρεσίες
- ΠΑΣΟΚ: Η ΝΔ επενδύει και πάλι στον χυδαίο συμψηφισμό – Η ανακοίνωση για τις νέες συλλήψεις για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
- Η Φελίσια Τσαλαπάτη συναντά τον Βαγγέλη Μάντζαρη στη Μύκονο στο νέο επεισόδιο του “Betsson Stories”
- Εγκαίνια του Δημοτικού Κτηνιατρείου Σπάρτης

