«Η Μονπελιέ ετοιμάζει επίσημη πρόταση για τον Μισελέν»
Έτοιμη να καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Κλεμάν Μισελέν από την ΑΕΚ φαίνεται πως είναι η Μονπελιέ σύμφωνα με γαλλικό δημοσίευμα.
Πολύ πιθανός είναι ο επαναπατρισμός για τον Κλεμάν Μισελέν! Μετά τα δημοσιεύματα από τη Γαλλία για ενδιαφέρον της Μονπελιέ για τον μπακ της ΑΕΚ, νέο ρεπορτάζ από την πατρίδα του, κάνει λόγο για επίσημη πρόταση του γαλλικού συλλόγου προς τους «κιτρινόμαυρους».
«Η Μονπελιέ ετοιμάζει επίσημη πρόταση για τον Κλεμάν Μισελέν της ΑΕΚ. Τον παρακολουθούν για αρκετούς μήνες και θα μπορούσαν να είχαν προχωρήσει στην απόκτησή του τον Ιανουάριο. Ο Μισελέν επιθυμεί να επιστρέψει στην πατρίδα του αν και οι αξιώσεις της ΑΕΚ είναι υψηλές», αναφέρεται χαρακτηριστικά σε λογαριασμό στο τουίτερ.
O 24χρονος άσος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025 με την ΑΕΚ η οποία αν ικανοποιηθεί οικονομικά δεν θα είναι αρνητική να τον παραχωρήσει αφού δεν έχει… θαμπωθεί και από την απόδοσή του. Ο Μισελέν μετράει φέτος 22 συμμετοχές με 2 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.
🗣️ #Montpellier are preparing an official offer for #AEK‘s Clément #Michelin.
🗣️ They have been scouting him for months, and could have already launched him at January.
🗣️ Michelin is really interested in returning to his homeland, although AEK’s valuation is considered high. pic.twitter.com/Zl4A1xnDu7— Football Man (@FootballMan2022) April 25, 2022
- ΠΑΣΟΚ: Το παρασκήνιο της διάσπασης της ΠΑΣΚΕ με φόντο την υπόθεση Παναγόπουλου
- Καιρός: Δύο κύματα κακοκαιρίας την Τσικνοπέμπτη – Πότε θα ενταθούν τα καιρικά φαινόμενα
- Ηράκλειο: Άγρια δολοφονία 40χρονου για τα μάτια μιας γυναίκας – Τον μαχαίρωσαν και τον άφησαν αβοήθητο
- Sing for Greece 2026: Αυτοί είναι οι 7 που πέρασαν στον τελικό – Όλα όσα έγιναν στον Α’ Ημιτελικό
- Η πόρτα στα κλαμπ του Λονδίνου, ο στρίπερ Χάρι Πότερ και αλκοόλ απ’τα «μάτια» – Η άλλη ζωή της Μάργκο Ρόμπι
- Άνοιξαν οι ουρανοί στην Αττική – Πού σημειώνονται έντονες βροχοπτώσεις
