Ατύχημα για πολύ γνωστή ηθοποιό – Τι συνέβη;
«Με το πόδι μου το χάλι του…»
Στην πιο αστεία, ίσως, δημοσίευση του Μεγάλου Σαββάτου προχώρησε η Πέγκυ Σταθακοπούλου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Και αυτό γιατί, παρά τον τραυματισμό στο πόδι της, η δημοφιλής ηθοποιός αποφάσισε να περάσει τέλεια με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην μαγευτική Φλωρεντία έχοντας στο πλάι την αγαπημένη της κόρη!
Έτσι θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα σύντομο απόσπασμα στο οποίο και η Πέγκυ Σταθακοπούλου γυρίζει… μανιωδώς πάνω στο καροτσάκι της!
«Με το πόδι μου το χάλι του… Bρήκαμε λύση με το κορίτσι μου… Η ξενάγηση στα μουσεία ήταν υπέροχη τελικά! Καλή Ανάσταση φίλοι μου» σημείωσε χαρακτηριστικά η Πέγκυ Σταθακοπούλου.
Δείτε την ανάρτηση
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Peggy Stathakopoulou (@peggy.stathakopoulou)
- ΕΕ: Οι Κόστα και φον ντερ Λάιεν ζήτησαν ταχύτερη, πιο συντονισμένη, στρατηγικά προσανατολισμένη Ευρώπη
- Απόβαση αγροτών στην Αθήνα – «Καμία από τις δεσμεύσεις-ψίχουλα του πρωθυπουργού δεν έχει υλοποιηθεί»
- Αρμπάιτ: Επιστρέφει από 21 Φλεβάρη και για λίγες παραστάσεις στο θέατρο Σταθμός
- Εφορία: Ποιοι δικαιούνται κούρεμα έως 50% στα πρόστιμα – Τι πρέπει να κάνετε
- Αρκάς: Η καλημέρα της Παρασκευής
- Μπανγκλαντές: Το BNP κέρδισε τις εκλογές υποσχόμενο ριζικές αλλαγές – Συγχαρητήρια μηνύματα από ΗΠΑ και Ινδία



