Καραπαπάς: «Καταλαβαίνει ο Σαββίδης το μίσος που καλλιεργούν οι υπάλληλοί του;»
Η απάντηση του Αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Σε όσους προσπαθούν να σπείρουν διχόνοια στο εσωτερικό του Ολυμπιακού απάντησε ο Αντιπρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς, μέσω αναρτήσεών του στα social media.
«Ενημερώνουμε τα συνεργία της λάσπης, ότι ολόκληρη η οικογένεια του Ολυμπιακού, διοικήσεις σε όλα τα σπορ, αθλητές, προπονητές, εργαζόμενοι και όλοι οι φίλαθλοι μας και φυσικά και η Θύρα 7, είμαστε ενωμένοι σαν μια γροθιά και βηματίζουμε εμπρός για το μεγαλείο του Θρύλου», ανέφερε μεταξύ άλλων στο μήνυμά του ο παράγοντας της πειραϊκής ΠΑΕ.
Και πρόσθεσε: «Ολοι όσοι συμμετέχουν σε αυτό τον οχετό ψεμάτων και διαστρέβλωσης, με πρώτο τον αποκλειστικό χρηματοδότη της ιστοσελίδας, Ιβάν Σαββίδη, πρέπει να αντιληφθούν που οδηγεί το μίσος που καλλιεργούν».
Δείτε τις αναρτήσεις του:
- Ιράν: Πάνω από 5.000 οι νεκροί κατά την καταστολή των διαδηλώσεων σύμφωνα με ΜΚΟ
- Γιατί ο υπερτουρισμός δεν είναι θέμα αριθμών – Η διασπορά ως λύση «κλειδί»
- Ηράκλειο: «Η Ελλάδα σκοτώνει την τέχνη» – Στους δρόμους οι μαθητές του Μουσικού και Καλλιτεχνικού σχολείου
- «Να μείνουμε ενωμένοι ως το τέλος»: Όσα είπε ο Μπαρτζώκας στους παίκτες του (vid)
- Δέσποινα Βανδή: Οριστικά εκτός από το J2US, ποιος είναι ο λόγος
- Ενίσχυση του εξοπλισμού πολιτικής προστασίας στην περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας


