Ο Alexander Wang επιστρέφει στην πασαρέλα με την πρώτη του επίδειξη μόδας με φυσική παρουσία από το 2019.
Ο σχεδιαστής μόδας με έδρα τη Νέα Υόρκη ανακοίνωσε την είδηση σε ανάρτηση στον λογαριασμό του brand στο Instagram, προσκαλώντας τους χρήστες στο Fortune City σε εκδήλωση και επίδειξη μόδας που θα εξυμνεί τον πολιτισμό, το φαγητό και τη μουσική των Ασιατών Αμερικανών.
Προγραμματισμένη για τις 19 Απριλίου στο Λος Άντζελες, είναι η πρώτη επίδειξη μόδας του brand από τον Μάιο του 2019.
Ο Wang, ιδρυτής και επικεφαλής σχεδιαστής της εταιρείας, κατηγορήθηκε για επιθετική συμπεριφορά και σεξουαλική κακοποίηση στα τέλη του 2020 και αποσύρθηκε αθόρυβα από τη δημόσια ζωή. Ο Wang αναγνώρισε τις κατηγορίες και δεσμεύτηκε να τα πάει καλύτερα, αν και δημόσια δεν παραδέχτηκε καμία ευθύνη.
Την περασμένη εβδομάδα η Rihanna φωτογραφήθηκε με ένα από τα πουκάμισα του brand με κρύσταλλα από τη συλλογή του Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022, εξέλιξη θετική για την εταιρεία, καθώς διάσημες φορούν και πάλι δημιουργίες του Wang.
Ο Alexander Wang είναι Αμερικανός σχεδιαστής μόδας γεννημένος στο Σαν Φρανσίσκο από γονείς από την Ταϊβάν.
Ο Wang έχει εργαστεί ως διευθυντής δημιουργικού στον Balenciaga από το 2012 έως το 2015 και έχει συνεργαστεί με γνωστές εταιρείες όπως η H&M.
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας