Τροχαίο ατύχημα συνέβη νωρίτερα το μεσημέρι της Πέμπτης στην Εγνατία Οδό, όταν βυτιοφόρο όχημα εξετράπη της πορείας του και ανετράπη, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, στο ύψος της Νέας Ηρακλείτσας του δήμου Παγγαίου στην Καβάλα.
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματισμούς, ενώ οι λόγοι που οδήγησαν τον οδηγό του βυτιοφόρου να χάσει τον έλεγχο του οχήματος, παραμένουν αδιευκρίνιστοι.
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Τροχαίας, ενώ τα αυτοκίνητα σχημάτιζαν ουρές χιλιομέτρων, καθώς είχε κλείσει το ρεύμα προς Θεσσαλονίκη. Ο δρόμος άνοιξε τελικά με την απομάκρυνση του οχήματος.
Σημειώνεται ότι ο καιρός στην περιοχή είναι βροχερός και πνέουν πολύ δυνατοί άνεμοι.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).