Στο νέο κόμμα που σκοπεύει να ιδρύσει η Μαρία Καρυστιανού και για το οποίο έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο βίντεο, αναφέρθηκε ο Νίκος Πλακιάς.
Ο πατέρας που είδε τις δίδυμες κόρες του και την ανιψιά του να χάνονται στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών, μαζί με άλλους 54 ανθρώπους, υπογράμμισε ότι δεν κατάλαβε τον συμβολισμό που θέλησε να περάσει η κυρία Καρυστιανού.
«Θα μου επιτρέψετε να μην κάνω ένα σχόλιο, αλλά μια ολόκληρη εκπομπή γι’ αυτό όταν με το καλό προχωρήσει η δίκη και ξεκινήσει και η προεκλογική περίοδος» σημείωσε ο κ. Πλακιάς, που τόνισε ότι η Μαρία Καρυστιανού δεν ήταν «πρόεδρος» όλων των συγγενών, μιας και ο ίδιος δεν ήταν ποτέ μέλος του Συλλόγου Πληγέντων Δυστυχήματος Τεμπών.
«Το είδα το σποτ, δεν μπορούσα να καταλάβω τον συλλογισμό» υποστήριξε για την επιλογή του περιστεριού.
«Είναι αυτό που έστειλε ο Νώε για να βρει την ξηρά; Τα περιστέρια δυστυχώς ορισμένες φορές δεν πετάνε μόνο ψηλά» τόνισε ο Νίκος Πλακιάς, υπογραμμίζοντας ότι συχνά «έχουν χαμηλές πτήσεις και συνήθως καταλήγουν σε κατσαρόλα».
Το «Ξεκινάμε» της Καρυστιανού
Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Τετάρτης η Μαρία Καρυστιανού ανακοίνωσε το κόμμα της και ανήρτησε το πρώτο σποτ, στο οποίο φαίνεται ένα λευκό περιστέρι, με ένα χρυσό κλαδί ελαίας, σπάει την κλεψύδρα και πετά έξω από το παράθυρο.
Ξεκινάμε πρώτη του μήνα για την πρωτιά στη δράση για ΑΛΗΘΕΙΑ και ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ! Από το «Εγώ» στο «Εμείς»
Υπάρχουν στιγμές στην ιστορία ενός τόπου που η σιωπή γίνεται πιο βαριά από την ίδια την αδικία. Σε μια τέτοια στιγμή, επιλέξαμε να μιλήσουμε. Όχι γιατί είναι εύκολο, αλλά…
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).