Δέσποινα Βανδή σε Σοφία Βόσσου: «Δεν ξεχνάω ποτέ πόσο με βοήθησες»
Δείτε την ανάρτηση της τραγουδίστριας
Αφιέρωμα στη δεκαετία του ’80 θα έχει το βράδυ του Σαββάτου (2/4) το Chart Show, με την Δέσποινα Βανδή να ανυπομονεί.
Η τραγουδίστρια, που παρουσιάζει το σόου, θα υποδεχτεί μερικά από τα πιο λαμπερά ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου: Μπέσσυ Αργυράκη, Δημήτρης Κοντολάζος, Χριστίνα Μαραγκόζη, Κώστας Μπίγαλης, Πασχάλης, Βασίλης Πορφυράκης, Πωλίνα, Αναστάσιος Ράμμος, Έλενα Τσαγκρινού, Ελένη Φιλίνη και Σοφία Βόσσου.
Λίγες ώρες πριν το συναρπαστικό μουσικό ταξίδι, η ίδια ανέβασε μία τρυφερή ανάρτηση με τη Σοφία Βόσσου στα Instagram stories της.
Οι δυο γυναίκες τραγουδούν το «Φιλαράκι», με τη συνοδεία κιθάρας.
Στα δύο βίντεο, η Δέσποινα Βανδή εξέφρασε την αγάπη, που έχει στο πρόσωπο της Σοφίας Βόσσου, γράφοντας: «Δεν ξεχνάω ποτέ πόσο με βοήθησες στο ξεκίνημά μου», «Την αγαπώ. Είναι αφοπλιστική απόψε».
Δείτε τα stories της
- Μινεσότα: Ερευνα σε βάρος δημοκρατικών για «συνωμοσία» διενεργεί το υπουργείο Δικαιοσύνης
- Οι ΗΠΑ προειδοποιούν για στρατιωτικές δραστηριότητες στον εναέριο χώρο του Μεξικού και της κεντρικής Αμερικής
- Ισημερινός: Αναπτύσσονται 10.000 στρατιωτικοί για την αντιμετώπιση των συμμοριών που διακινούν ναρκωτικά
- Η απεργία πείνας τελείωσε με την βρετανική κυβέρνηση να απορρίπτει συμβόλαιο 2 δισ. λιρών προς την Elbit
- Το Ιράν δεν είναι πλέον προσκεκλημένο στη Διάσκεψη του Μονάχου για την Ασφάλεια
- Βενεζουέλα: Τουλάχιστον 47 στρατιωτικοί σκοτώθηκαν στην επιχείρηση των ΗΠΑ για την απαγωγή του Μαδούρο


