Δέσποινα Βανδή σε Σοφία Βόσσου: «Δεν ξεχνάω ποτέ πόσο με βοήθησες»
Δείτε την ανάρτηση της τραγουδίστριας
Αφιέρωμα στη δεκαετία του ’80 θα έχει το βράδυ του Σαββάτου (2/4) το Chart Show, με την Δέσποινα Βανδή να ανυπομονεί.
Η τραγουδίστρια, που παρουσιάζει το σόου, θα υποδεχτεί μερικά από τα πιο λαμπερά ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου: Μπέσσυ Αργυράκη, Δημήτρης Κοντολάζος, Χριστίνα Μαραγκόζη, Κώστας Μπίγαλης, Πασχάλης, Βασίλης Πορφυράκης, Πωλίνα, Αναστάσιος Ράμμος, Έλενα Τσαγκρινού, Ελένη Φιλίνη και Σοφία Βόσσου.
Λίγες ώρες πριν το συναρπαστικό μουσικό ταξίδι, η ίδια ανέβασε μία τρυφερή ανάρτηση με τη Σοφία Βόσσου στα Instagram stories της.
Οι δυο γυναίκες τραγουδούν το «Φιλαράκι», με τη συνοδεία κιθάρας.
Στα δύο βίντεο, η Δέσποινα Βανδή εξέφρασε την αγάπη, που έχει στο πρόσωπο της Σοφίας Βόσσου, γράφοντας: «Δεν ξεχνάω ποτέ πόσο με βοήθησες στο ξεκίνημά μου», «Την αγαπώ. Είναι αφοπλιστική απόψε».
Δείτε τα stories της
- Θέλει μέτρο: Πώς να αντιμετωπίσουμε τη δυσπεψία μέσα στις γιορτές;
- Ιβάνοβιτς: «Aπό τις καλύτερες ομάδες ο Ολυμπιακός, οι παίκτες του παίζουν από μνήμης»
- Πλάνο τριών σημείων για επέκταση των συναλλαγών με IRIS
- Μόνος στο Σπίτι: Ρεκόρ για το επετειακό γιγαντιαίο σπίτι από τζίντζερμπρεντ των ΜακΆλιστερ
- Xmas movies: Γιατί οι ταινίες των γιορτών μας κάνουν χαρούμενους;
- Η Βενεζουέλα προετοιμάζεται για αμερικανική εισβολή εδώ και… 20 χρόνια




