ΑΕΚ: Χάνει Ολυμπιακό ο Ανσαριφάρντ, τι ισχύει με Τζαβέλλα και Σιμόες
Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ θα προφυλαχθεί για λίγες μέρες λόγω του τραυματισμού του στο μάτι ενώ ούτε σήμερα (30/3) προπονήθηκαν κανονικά οι Τζαβέλλας και Σιμόες.
Πλην των Στίβεν Τσούμπερ και Λιβάι Γκαρσία που δεν πρόλαβαν να επιστρέψουν στην Αθήνα, όλοι οι υπόλοιποι παίκτες της ΑΕΚ βρέθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης (30/3) στα Σπάτα. Το ιατρικό τιμ της Ένωσης εξέτασε τον Καρίμ Ανσαριφάρντ που τραυματίστηκε στο μάτι και αποφασίστηκε να προφυλαχθεί για μερικές μέρες κάτι που σημαίνει πως λογικά θα χάσει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Όσον αφορά στον Γιώργο Τζαβέλλα που ταλαιπωρείται από ενόχληση στο δικέφαλο, κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς της Κυριακής ενώ πιο δύσκολα είναι τα πράγματα για τον Αντρέ Σιμόες που έχει έντονη επιβάρυνση στην ποδοκνημική.
Η ενημέρωση της ΑΕΚ:
«Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.
Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ εξετάστηκε από το ιατρικό τιμ της ομάδας και αποφασίστηκε να προφυλαχθεί για μερικές ημέρες λόγω του τραυματισμού του στο μάτι. Ο Γιώργος Τζαβέλλας γυμνάστηκε ατομικά, ενώ ο Αντρέ Σιμόες ακολούθησε θεραπεία.
Οι Μιλάντ Μοχαμάντι, Εχσάν Χατζισαφί και Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης. Οι υπόλοιποι παίκτες, πλην των Στίβεν Τσούμπερ, Λιβάι Γκαρσία που δεν έχουν επιστρέψει ακόμη από τις διεθνείς τους υποχρεώσεις, προπονήθηκαν κανονικά.
Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 11.30».
- «Ακαδημαϊκές Ομιλίες» – Νέο βιβλίο του Προκόπη Παυλόπουλου για Κράτος Δικαίου και λειτουργία της Δημοκρατίας
- Ευρωπαϊκή ακροδεξιά Vs Maga: Ο Τραμπ κατάφερε να εξοργίσει ακόμα και τους Ευρωπαίους θαυμαστές του
- Τα δύο αδεσποτάκια, ο Πάρης και ο Στέφος ανυπομονούν να βρουν μια ζεστή, παντοτινή αγκαλιά
- Greece Confirms No Approved Vaccine for Goat and Sheep Pox
- Κέιτ Χάντσον: Η αντίδραση της όταν μαθαίνει την υποψηφιότητα της στα Όσκαρ μαζί με τη μητέρα της Γκόλντι Χον
- NBA: Ασταμάτητοι οι Σπερς, με νίκες συνέχισαν Κλιπέρς και Μπουλς (vids)





