Πάνω από 30 κιλά ηρωίνης βρέθηκαν σε διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας
Συνελήφθη αλλοδαπός, μέλος κυκλώματος διακίνησης σημαντικών ποσοτήτων ηρωίνης στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας
Συνελήφθη χθες, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, στο κέντρο της Αθήνας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, 28χρονος Αλβανός ο οποίος κατηγορείται ότι διακινούσε ναρκωτικά.
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, έπειτα από διερεύνηση πληροφοριών σχετικά με τη δράση εγκληματικού δικτύου, που διακινούσε μεγάλες ποσότητες ηρωίνης στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας, εντοπίστηκε ο κατηγορούμενος και πιστοποιήθηκε η δράση του.
Κατά την διάρκεια ειδικής αστυνομικής επιχείρησης, ο αλλοδαπός συνελήφθη να κατέχει σε διαμέρισμα, στην Αθήνα, 63 συσκευασίες με ποσότητες ηρωίνης συνολικού βάρους 30 κιλών και 463,2 γραμμαρίων, με σκοπό τη διακίνησή της και για λογαριασμό των υπολοίπων μελών της εγκληματικής οργάνωσης.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
- Η πτώση του οίκου των Γλύξμπουργκ: Βιασμοί, Έπσταϊν, και ο σαμάνος που επέστρεψε από τους νεκρούς κλυδωνίζουν τη Νορβηγία
- Καθυστερήσεις στα δρομολόγια της γραμμής Κιάτο – Πειραιάς λόγω φωτιάς στον Ασπρόπυργο
- Αίγινα: Κηρύχθηκε σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης – Δύο μήνες χωρίς πόσιμο νερό το νησί
- Ιράκ: Ένας νεκρός και δεκατρείς τραυματίες από πυρκαγιά στο διυλιστήριο πετρελαίου Baiji
- Ο πράκτορας Στίβεν και η συνάντηση σε γνωστό εστιατόριο στον Πειραιά – Μεταμφιεσμένος έβγαζε χρήματα από ΑΤΜ ο σμήναρχος
- Ευάγγελος Βενιζέλος: Διπλό «χτύπημα» στην κυβέρνηση – «Σήκωσε το γάντι» και απάντησε στον Μαρινάκη



