Πλήγμα στην Μπαρτσελόνα πριν τον Ολυμπιακό
Μεγάλη απώλεια για τους Μπλαουγκράνα,
Χωρίς τον Μπράντον Ντέιβις θα παραταχθεί η Μπαρτσελόνα την ερχόμενη Παρασκευή (1/4) στο ΣΕΦ για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, για την 33η αγωνιστική της Euroleague.
Ο 31χρονος σέντερ τραυματίστηκε στο χθεσινό εκτός έδρας ματς των Μπλαουγκράνα με την Μπανταλόνα για την ACB και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο έμπειρος άσος έδειξαν ότι έχει υποστεί μετατραυματική αρθρίτιδα της ακρωμιοκλειδικής άρθρωσης.
Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο Μπράντον Ντέιβις θα χρειαστεί να μείνει εκτός έδρας για περίπου 10 ημέρες, γεγονός που σημαίνει ότι θα χάσει τα επόμενα τρία παιχνίδια της καταλανικής ομάδας.
Το ματς με την Μούρθια (29/3), την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (1/4) και το παιχνίδι με την Ανδόρα για την ACB (3/4). Ο Αμερικανός σέντερ φέτος σε 29 αγώνες στη Euroleague έχει 10.1 πόντους, 3.2 ριμπάουντ και 1.7 ασίστ.
🏀 @Brandon_Davies0, baja para los tres próximos partidos
👉Tiene una artritis postraumática de la articulación acromioclavicular pic.twitter.com/OEersYDz4k
— 🏆 Barça Basket (@FCBbasket) March 28, 2022
- ΚΚΕ: Ο Μητσοτάκης επιβεβαίωσε ότι «’κόφτης’ στα δίκαια αιτήματα των αγροτών είναι η ΕΕ»
- Αγρότες: Δυσπιστία για τη συνάντηση της Δευτέρας – Ψαλιδίζει τις προσδοκίες ο Μητσοτάκης
- Κώστας Τούμπουρος: Ο Τσίπρας κυβέρνησε, στις πιο δύσκολες συνθήκες των τελευταίων ετών, δεν δείλιασε, δεν υποχώρησε
- Ολυμπιακός – Παναθλητικός 76-67: Πήραν τη νίκη οι «ερυθρόλευκες» και τώρα… τελικός
- Στέλιος Μάινας: «Καμιά φορά βλέπω τους Μεν και τους Δεν και λέω: τι έκανες ρε φίλε, ρεζίλι»
- Πειραιάς: Ένοπλη ληστεία σε ξενοδοχείο – Άρπαξαν 3.500 ευρώ, συνελήφθη ανήλικος

