Πάτρα: Νέο «χτύπημα» Κατερινόπουλου – «Είναι το έγκλημα του αιώνα – Μέχρι την Τετάρτη θα έχουν τελειώσει όλα»
«Είναι απίθανο να μην είναι εγκληματικές ενέργειες…»
Εξελίξεις μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα «βλέπει» ο ταξίαρχος ε.α., Θανάσης Κατερινόπουλος, για την υπόθεση «θρίλερ» με τα 3 νεκρά κορίτσια της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα μέσα σε 3 χρόνια.
Όπως είπε ο Θανάσης Κατερινόπουλος, μιλώντας στο Star: «Θέλω να πιστεύω ότι μες στη βδομάδα που έρχεται, μέχρι την Τετάρτη θα έχουν τελειώσει όλα… Θα έχουμε και συλλήψεις».
Ερωτηθείς ο κ. Κατερινόπουλος είπε πως «είναι το έγκλημα του αιώνα, που έχει συνταράξει την ελληνική κοινωνία και όχι μόνο και θα είναι απίθανο να μην είναι εγκληματικές ενέργειες…».
«Ευθύνη της Αστυνομίας είναι να φτάσει στον δράστη ή τους δράστες, από όπου και αν προέρχονται αυτοί, αλλά έχουν βρει τον στόχο ή τους στόχους…» συμπλήρωσε ο ταξίαρχος ε.α. της Ελληνικής Αστυνομίας.
Δείτε όσα είπε
- Η δικαιοσύνη στο Καζακστάν και…. οι Γερμανοί ξανάρχονται
- Ελεγκτικό Συνέδριο: Στο μικροσκόπιο του δημόσια έργα… μιας χρήσης – Το μωσαϊκό των αστοχιών
- Τίνος είσαι εσύ; Η Φραντσέσκα Σκορσέζε δεν ντρέπεται να πει ότι βρήκε δουλειά χάρη στο διάσημο επίθετό της
- «Οι πραγματικοί αγρότες έχουν μείνει απλήρωτοι»: Σφοδρά πυρά κατά της κυβέρνησης στο φόντο των κινητοποιήσεων
- Ταμείο Ανάκαμψης: Ψαλίδι σε 135 έργα του «Ελλάδα 2.0» – Ολόκληρη η λίστα
- Λειψοί: Ανάμεσα στους 5 πιο αναζωογονητικούς προορισμούς του κόσμου για μείωση του στρες






