
Έχετε δει την Μαρίζα Ρίζου να τραγουδά το «Gucci φόρεμα»; Το τόλμησε στην πρεμιέρα του «X Factor»
Στα backstage της πρεμιέρας του X Factor
Από το «Gucci φόρεμα» του Γιώργου Μαζωνάκη, μέχρι το «δεν μιλάμε» του Πασχάλη Τερζή περιλαμβάνει… το πρόγραμμα της Μαρίζας Ρίζου στην πρεμιέρα του «X Factor» στο MEGA.
Μπορεί η αγαπημένη τραγουδίστρια να έχει αναλάβει τον ρόλο του κριτή αυτή τη φορά, όμως ζει για το τραγούδι, αλλά και τις μιμήσεις, την παρέα, την πλάκα. Απόδειξη ότι όποτε βρίσκει ελεύθερο χρόνο κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, μάς χαρίζει διασκευές αγαπημένων τραγουδιών με ομολογουμένως ξεχωριστές ερμηνείες, ενίοτε και με δικούς της στίχους, αφού ξεχνά τους πραγματικούς.
Στα bonus μια… αποκάλυψη για τη γνωριμία της με τον τραγουδιστή Απόστολο Ρίζο, με τον οποίο, όπως λέει, πρόκειται περί απλής συνωνυμίας.
Δείτε τις καλύτερες στιγμές της
- LIVE: Πανσερραϊκός – Ατρόμητος
- Ευγένιος Ευγενίδης: Εθνικός χορηγός
- Ιράν: Σφοδρή κριτική αντικαθεστωτικών για τη στάση της ΕΕ μετά τη νέα εκτέλεση – «Αδικαιολόγητη η σιωπή της Ευρώπης»
- Βέλγιο: Οι πολίτες καλούνται να ετοιμάσουν «κιτ έκτακτης ανάγκης» για περίπτωση κινδύνου
- Καμίνια: Πλήρης ανακατασκευή παιδικής χαράς και βελτίωση του δημόσιου χώρου από τον Δήμο Πειραιά
- Παναθηναϊκός: Ο Ντάβιντε Καλάμπρια επιμένει ελληνικά και τη νέα σεζόν

