
Κηφισιά: Προφυλακίστηκε η οικιακή βοηθός που φωτογράφιζε γυμνά τα παιδιά
Η κατηγορούμενη αντιμετωπίζει αδικήματα για παιδική πορνογραφία και παραβίαση προσωπικών δεδομένων.
Στη φυλακή οδηγήθηκε μετά την απολογία της, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, η 28χρονη οικιακή βοηθός από το Νεπάλ, η οποία φέρεται να έστελνε σε χρήστες του διαδικτύου φωτογραφίες με γυμνά τα δύο παιδιά της οικογένειας για την οποία εργαζόταν στην Κηφισιά.
Η κατηγορούμενη αντιμετωπίζει αδικήματα για παιδική πορνογραφία και παραβίαση προσωπικών δεδομένων.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, προ ημερών, ο εργοδότης της 28χρονης διαπίστωσε ότι είχε χαθεί ένα ακριβό ρολόι από το σπίτι. Ψάχνοντας να το βρει, φέρεται να πήρε το κινητό τηλέφωνο της οικιακής βοηθού, για να δει μήπως εκείνη το είχε φωτογραφίσει.
Στο κινητό, ωστόσο, βρήκε γυμνές φωτογραφίες των δύο εκ των τριών παιδιών του, ηλικίας 2 και 3 ετών, τα οποία φέρεται ότι είχε φωτογραφίσει η οικιακή βοηθός την ώρα που τα έκανε μπάνιο.
Ο πατέρας αμέσως πήγε στο Τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς και έκανε σχετική καταγγελία, η 28χρονη συνελήφθη και η υπόθεση παραπέμφθηκε στις δικαστικές αρχές που την έκριναν προφυλακιστέα.
- Κίνηση: Χάος στους δρόμους – «Κατακόκκινος» ο Κηφισός
- Πειραιάς: Στο λιμάνι ο Κικίλιας – Πασχαλινές ευχές σε εργαζόμενους και ταξιδιώτες [εικόνες και βίντεο]
- Γράφει ιστορία ο Παπανικολάου: Έγινε τρίτος παίκτης με τα περισσότερα ματς στην Euroleague
- Κως: Συνελήφθη 59χρονη – Σκόπευε να πουλήσει 25.840 κροτίδες
- Δήμος Αθηναίων: Τρεις μονογονεϊκές οικογένειες θα λάβουν δωρεάν ηλεκτρικό ρεύμα για 22 χρόνια
- Βασίλης Ρίζος: Σε βαρύ κλίμα η κηδεία του γιου της Θεανώς Φωτίου



