
Πόλεμος στην Ουκρανία: 3.500 συλλήψεις σε αντιπολεμικές διαδηλώσεις στη Ρωσία
Διαδηλώσεις σε περίπου 30 πόλεις της Ρωσίας, σύμφωνα με την ΜΚΟ OVD-Info
Η αστυνομία στη Ρωσία συνέλαβε σήμερα περίπου 3.500 διαδηλωτές σε αντιπολεμικές διαμαρτυρίες που έγιναν σε ρωσικές πόλεις, συμπεριλαμβανομένων 1.500 διαδηλωτών στη Μόσχα και 750 στην Αγία Πετρούπολη, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων TASS επικαλούμενο το υπουργείο των Εσωτερικών.
Οι διαδηλώσεις έγιναν σε περίπου 30 πόλεις της Ρωσίας, δήλωσε η ΜΚΟ OVD-Info, η οποία ειδικεύεται στην παρακολούθηση διαδηλώσεων.
Σύμφωνα με αυτή την πηγή, σχεδόν 10.000 διαδηλωτές έχουν συλληφθεί στη Ρωσία από τις 24 Φεβρουαρίου, ημερομηνία έναρξης των στρατιωτικών επιχειρήσεων στην Ουκρανία. Ο φυλακισμένος Ρώσος αντίπαλος του Κρεμλίνου Αλεξέι Ναβάλνι κάλεσε τους Ρώσους να διαδηλώνουν καθημερινά απαιτώντας ειρήνη, παρά τον εκφοβισμό από τις αρχές.
- Με λαμπρότητα η τελετή αφής Αγίου Φωτός από τα Ιεροσόλυμα – Το απόγευμα η άφιξή του στην Αθήνα
- Μυστήριο στην Θεσσαλονίκη: Σορός 64χρονου εντοπίστηκε σε ρεματιά στην Ευκαρπία
- Η κρίση στη Μέση Ανατολή γεννά φόβο στους καταναλωτές στην Ελλάδα – Η στροφή σε νέες καταναλωτικές συνήθειες
- Πρώτη Ανάσταση: Κρότοι, δάφνες και βυζαντινές ψαλμωδίες – Το τελετουργικό και τα έθιμα
- LIVE: Άρσεναλ – Μπόρνμουθ
- Σαμπαντέλ – Ολυμπιακός 12-17: Σπουδαία νίκη και προβάδισμα πρόκρισης στο Final-4 για τις «ερυθρόλευκες»



