Ουκρανία: Δεν επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες για χτύπημα στο ελληνικό προξενείο στη Μαριούπολη
Ο πρόξενος είναι καλά στην υγεία του.
Δεν επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες για χτύπημα στο ελληνικό προξενείο στη Μαριούπολη.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο πρόξενος της Ελλάδας είναι μέχρι στιγμής ασφαλής,καλά στην υγεία του και βρίσκεται σε καταφύγιο.
Υπενθυμίζεται πως στις 28 Φεβρουαρίου αποφαίστηκε από το υπουργείο Εξωτερικών η προσωρινή μεταφορά του Γενικού Προξενείου σε άλλο κτίριο εντός της πόλης. Συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις στις οποίες στεγαζόταν μέχρι πριν από λίγες ημέρες η Ειδική Αποστολή Επιτήρησης του ΟΑΣΕ, η οποία έχει αποχωρήσει. Η μεταφορά τότε είχε ολοκληρωθεί επιτυχώς.
Νωρίτερα, το δημοτικό συμβούλιο της Μαριούπολης στην Ουκρανία ανακοίνωσε ότι θα ξεκινούσε σήμερα στις 12:00 (τοπική ώρα και ώρα Ελλάδας) νέα επιχείρηση για την απομάκρυνση των αμάχων από την πόλη.
Για τον σκοπό αυτό είχε ανακοινωθεί προσωρινή κατάπαυση του πυρός από τις 10:00 ως τις 21:00.
- Τρέξιμο: Πήγαινε σε άλλο επίπεδο μέσα σε μόλις 60 μέρες
- Έφοδος της ΕΕ στα γραφεία της Temu – Τι αναφέρει εκπρόσωπος της Κομισιόν
- Τι αλλάζει στις συντάξεις του Δεκεμβρίου – Ποιοι θα δουν περισσότερα χρήματα
- Συνταγή: Stroganoff με μανιτάρια
- Επίδειξη ισχύως στην Κίνα: Βομβαρδιστικά των ΗΠΑ ικανά να φέρουν πυρηνικά όπλα πέταξαν πάνω από τη θάλασσα της Ιαπωνίας
- Φρίκη στη Μιανμάρ: 31 νεκροί σε βομβαρδισμό της χούντας εναντίον νοσοκομείου



