
Εξαφάνιση 19χρονης στο Κορωπί: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση – Ποιοι δεν είπαν όσα γνωρίζουν;
Η οικογένεια είναι αισιόδοξη πως με τη νέα, βαθιά έρευνα, θα πάρει τις απαντήσεις που ζητάει για την εξαφάνιση της κόρης τους
Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης της 19χρονης Άρτεμις, πριν από 17 μήνες στο Κορωπί.
Τη στιγμή που ακόμα δεν υπάρχει ίχνος ζωής από την εξαφανισμένη κοπέλα, μετά τα τελευταία στοιχεία που παρουσίασε η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» και τη νέα μηνυτήρια αναφορά του δικηγόρου της οικογένειας, η υπόθεση έχει φύγει από το τοπικό τμήμα του Κορωπίου και έχει ανατεθεί στο τμήμα εγκλημάτων κατά ζωής της Ασφάλειας Αττικής.
Νέος κύκλος ερευνών
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα anikolouli.gr, οι έμπειροι αστυνομικοί έχουν ανοίξει έναν νέο κύκλο ερευνών και καταθέσεων.
Οι Αρχές εκτιμούν ότι υπάρχουν άτομα, κυρίως από το φιλικό της περιβάλλον που γνωρίζουν περισσότερα από όσα είχαν αναφέρει στις πρώτες τους καταθέσεις για τη μυστηριώδη εξαφάνιση.
Η οικογένεια είναι αισιόδοξη πως με τη νέα, βαθιά έρευνα, θα πάρει τις απαντήσεις που ζητάει για την εξαφάνιση της κόρης τους.
Αγνοείται για 17 μήνες
Τα ίχνη της Άρτεμις χάθηκαν την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020, γύρω στις 14:30 το μεσημέρι, όταν έφυγε από το σπίτι της, λέγοντας ότι θα πήγαινε σε κατάστημα γνωστής αλυσίδας παιχνιδιών στην Παιανία για να κάνει αίτηση για δουλειά, κάτι που δεν έγινε.
Το κινητό της απενεργοποιήθηκε μετά τις 18:00 το απόγευμα της ημέρας που εξαφανίστηκε, στην ευρύτερη περιοχή της Παλλήνης.
- Έτοιμη να μπει στο NBA Europe η… ποδοσφαιρική Μίλαν
- «Τι δουλειά έχει ο κοριός εδώ;» – Η ρετσινιά για τον Γρηγόρη Δημητριάδη δεν σβήνει με 300 ταϊσμένους κλακαδόρους
- Ο Τραμπ επιστρέφει από την Κίνα με απειλές κατά του Ιράν – Τεχεράνη: Δεν έχουμε εμπιστοσύνη στην Ουάσιγκτον
- Ηλιούπολη: Νέο τριήμερο πένθος κήρυξε ο Δήμος μετά τον θάνατο και της δεύτερης 17χρονης
- Ο λόγοι που οδήγησαν τον Οζγκιούρ στην ανεξαρτητοποίηση – Τι λένε στη Νέα Αριστερά για την απόφαση του βουλευτή
- Πρεμιέρα για Καραλή και Τζένγκο σε Σανγκάη και Τόκιο

