Ζωγράφου: Μάνα και κόρη ζούσαν επί μήνες με το πτώμα του πατέρα μέσα στο σπίτι
Η αστυνομία ειδοποιήθηκε το πρωί για αιφνίδιο θάνατο και μετά από έρευνα στο σπίτι βρέθηκε νεκρός ένας 88χρονος
Με το πτώμα ενός ηλικιωμένου, το οποίο ήταν τυλιγμένο με κουβέρτες, ζούσαν επί μήνες δύο γυναίκες στου Ζωγράφου.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η αστυνομία ειδοποιήθηκε το πρωί για αιφνίδιο θάνατο και μετά από έρευνα στο σπίτι βρέθηκε νεκρός ένας 88χρονος.
Ο ηλικιωμένος είχε πεθάνει εδώ και περίπου δύο μήνες και η σύζυγός και η κόρη της ζούσαν μαζί με το πτώμα του. Οι δύο γυναίκες φέρονται να αντιμετωπίζουν ψυχολογικά προβλήματα.
Μέχρι στιγμής δε φαίνεται να προκύπτει εγκληματική ενέργεια, ωστόσο η υπόθεση ερευνάται από το ΑΤ Ζωγράφου.
- Πώς μπορούν να παραχθούν περισσότερα τρόφιμα – Μια έξυπνη ιδέα
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Σούπερ επένδυση Νο 2
- Starlink: Δωρεάν πρόσβαση στο Ιράν προσφέρει ο Μασκ
- Με αιχμές για κακή οικονομική διαχείριση το μέιλ του Συλλόγου για την παραίτηση Καρυστιανού – Ζητά επιστροφή τραπεζικών καρτών
- Ρωσικά «μυστήρια» στην Κύπρο
- Ινδία: Επιχείρηση εντοπισμού άγριου ελέφαντα που έχει σκοτώσει τουλάχιστον 20 ανθρώπους από την αρχή της χρονιάς
