Ηγουμενίτσα: Γέμισαν σκουπίδια το δάσος
Τα λόγια είναι περιττά για όλους αυτούς που θεωρούν δικαίωμα τους να μολύνουν το περιβάλλον. Ένα δάσος στην Ηγουμενίτσα αποτέλεσε αυτή τη φορά το πεδίο για να δείξουν την κατωτερότητα τους έναντι των σκουπιδιών που πέταξαν.
Σε σκουπιδότοπο μετέτρεψαν τη θέση «Εικόνισμα-Τσιπουρίκι» στην Ηγουμενίτσα, εκείνοι, που στα σκουπίδια αναπαράγουν τις σκέψεις και τις πράξεις τους. Επιτέλους μην μολύνετε ότι αγαπάμε και χρειαζόμαστε
Ο Δήμος Ηγουμενίτσας χαρακτήρισε τις πράξεις αυτές ως κακόβουλες και πήρε θέση για το θέμα: «Εικόνες ντροπής και ασέβειας προς το περιβάλλον παρατηρήθηκαν στο δάσος Ηγουμενίτσας, στη θέση «Εικόνισμα-Τσιπουρίκι», με αυθαίρετη εναπόθεση σκουπιδιών πλησίον του δασικού δρόμου.
Δυστυχώς κάποιοι συμπολίτες μας με προφανές έλλειμμα παιδείας και περιβαλλοντικής συνείδησης εναπόθεσαν αυθαίρετα και εντελώς αψυχολόγητα τα σκουπίδια τους στο δάσος, δημιουργώντας εστία μόλυνσης και κίνδυνο πυρκαγιάς, καταδικάζοντας παράλληλα όλους εμάς στη θέα εικόνων που δεν χαρακτηρίζουν μια πολιτισμένη κοινωνία.
Καλούμε τους πολίτες, σε περίπτωση που εντοπίσουν τους υπαίτιους παρόμοιων ενεργειών, να ενημερώσουν τον Δήμο, τη Διεύθυνση Δασών ή την Αστυνομία, ώστε να αποτραπούν κακόβουλες πράξεις που αμαυρώνουν την εικόνα του τόπου μας, απειλούν το περιβάλλον και προσβάλλουν τους συμπολίτες μας».
- Το τελευταίο riff των Megadeth – Μια «εξομολόγηση» του Ντέιβ Μαστέιν μετά από 40 χρόνια μέταλ
- Σχέση: Πέντε «μυστικά» που δείχνουν ότι ταιριάζετε
- Τσίπρας: Ολική ρήξη με το καθεστώς Μητσοτάκη – Σαρωτικές αλλαγές για ένα νέο κράτος για όλους
- Τρίμηνο-φωτιά για τα εργασιακά: Θα φέρει ο «κούκος» της Κοινωνικής Συμφωνίας την άνοιξη στους μισθούς;
- Από την Γροιλανδία, έως την Ουκρανία – Η αμήχανη Ευρώπη στις «μυλόπετρες» της Realpolitik του Τραμπ
- Δίχτυ προστασίας για τα ελληνικά προϊόντα από τη Mercosur





