
Δημοσκόπηση: Αγωνιούν οι Έλληνες για τον πόλεμο στην Ουκρανία – Θα επηρεαστεί η οικονομία μας λέει το 80%
Δείτε αναλυτικά τη δημοσκόπηση της Pulse
Μεγάλη είναι η ανησυχία των πολιτών για τα γεγονότα που βρίσκονται σε εξέλιξη στην Ουκρανία, καθώς συνεχίζεται για 5η μέρα η ρωσική εισβολή στη χώρα.
Αυτό προκύπτει από τη δημοσκόπηση της Pulse για λογαριασμό του ΣΚΑΙ.
Συγκεκριμένα, ένα συντριπτικό ποσοστό που φτάνει το 80% δηλώνει ότι «ανησυχεί πολύ» και «ανησυχεί αρκετά» για τις συνέπειες της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία.
Ένα επίσης συντριπτικό ποσοστό που φτάνει πάλι το 80% θεωρεί ότι η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία θα «επηρεάσει πολύ» και θα «επηρεάσει αρκετά» την ελληνική οικονομία.
Αναφορικά με τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση των αυξήσεων στις τιμές της ενέργειας, το 42% θεωρεί πως είναι «προς την σωστή κατεύθυνση, αλλά χρειάζονται κι άλλες», ενώ ένα 47% απαντά πως είναι «προς την λανθασμένη κατεύθυνση».
Τέλος, στην ερώτηση «πώς αξιολογείτε τη στάση και τις προτάσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο θέμα των αυξήσεων στις τιμές ενέργειας», το 38% τις αξιολογούν θετικά και το 51% αρνητικά.
- Εκπρόσωπος ΥΠΕΞ: Το καθεστώς σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο είναι ξεκάθαρο – Η Ελλάδα δεν θα επιτρέψει διάχυση του πολέμου στη Μεσόγειο διαμηνύει η Αθήνα
- ΥΠΕΞ: Τάχιστα θα γίνουν οι διαδικασίες επαναπατρισμού των Ελλήνων που συμμετείχαν στον Global Sumud Flotilla
- Η Κάιλι Μινόγκ μιλάει για τη μάχη του καρκίνου μαστού 20 χρόνια μετά – «Με συνοδεύει ακόμα και σήμερα»
- Πληθωρισμός: Στο 4,6% τον Απρίλιο – Στο 3% στην ευρωζώνη
- Ναύπακτος: Απίστευτο περιστατικό – Φίδι μπλόκαρε τιμόνι αυτοκινήτου
- Ιράν: Απειλεί με επέκταση του πολέμου «πολύ πέραν» της Μέσης Ανατολής σε περίπτωση νέας επίθεσης





