Euroferry Olympia: Εντοπίστηκε και έκτη απανθρακωμένη σορός
Συνεχίζονται οι έρευνες στο Euroferry Olympia τη στιγμή που αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών
Μία έκτη σορός εντοπίστηκε από άνδρες της ΕΜΑΚ στο δεύτερο γκαράζ του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου Euroferry Olympia, το οποίο έχει ρυμουλκηθεί στο λιμάνι του Αστακού, με αποτέλεσμα να αγνοούνται αυτήν τη στιγμή έξι άτομα.
Ο αριθμός των νεκρών από την πυρκαγιά στο πλοίο ανήλθε στους 6, ενώ αγνοούνται ακόμα 5 άτομα.
Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση
Απανθράκωση ή εγκαύματα είναι οι αιτίες θανάτου, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση που διενεργήθηκε στις τέσσερις σορούς που ανασύρθηκαν από το επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο «Euroferry Olympia», το οποίο έχει ρυμουλκηθεί στο λιμάνι του Πλατυγιαλίου, στην Αιτωλοακαρνανία.
Όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων η προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υηρεσίας Πατρών, Αγγελική Τσιόλα, «χθες και σήμερα ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση στις τέσσερις σορούς που μεταφέρθηκαν στην Πάτρα και όπως διαπιστώθηκε η αιτία θανάτου ήταν διαφορετική για την κάθε μία σορό».
Όπως εξήγησε, «άλλες σοροί ήσαν απανθρακωμένες και άλλες έφεραν εγκαύματα».
Επίσης, όπως είπε, «η μία σορός αναγνωρίστηκε και παρελήφθη σήμερα για ταφή, ενώ οι άλλες τρεις δεν είναι αναγνωρίσιμες».
- Το εμπόριο αναζητά μια «ανάσα» σε ένα δύσκολο καλοκαίρι – Το στοίχημα του τουρισμού και οι online αγορές
- Παναιτωλικός – Πανσερραϊκός 2-3: Σπουδαίο «διπλό» για τα «Λιοντάρια» στο Αγρίνιο
- Τότεναμ – Μπράιτον 2-2: Σοκ στο 90+5′ για τους Πετεινούς – 15 ματς χωρίς νίκη
- Ακινητοποιήθηκε τρένο στη γραμμή Θεσσαλονίκη – Έδεσσα λόγω πτώσης δέντρου
- LIVE: Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
- Ηρακλής – ΠΑΟΚ 72-76: «Δικέφαλος» για 3η θέση με κορυφαίο και πάλι τον Ταϊρί (vid)




