
Πόλεμος στην Ουκρανία: Συγκέντρωση Ουκρανών στο Μοναστηράκι – «Πούτιν φύγε»
Για την εισβολή της Ρωσίας στη χώρα τους διαμαρτυρήθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης, στην πλατεία στο Μοναστηράκι, Ουκρανοί πολίτες.
Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί η παγκόσμια κοινή γνώμη την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία τα ξημερώματα της Πέμπτης.
Την ίδια στιγμή με αγωνία παρακολουθούν τα όσα συμβαίνουν στη χώρα τους οι Ουκρανοί που κατοικούν στην Ελλάδα, ανησυχώντας για τα αγαπημένα τους πρόσωπα.
Μπροστά στις εξελίξεις πραγματοποίησαν μια αυθόρμητη συγκέντρωση στην πλατεία στο Μοναστηράκι, εκφράζοντας την κραυγή αγωνίας τους για όσα συμβαίνουν.
«Πούτιν φύγε από την Ουκρανία» φώναζαν οι Ουκρανοί κρατώντας σημαίες της πατρίδας τους.
Ukrainian protestors in Athens chant “Putin, leave Ukraine” in Greek pic.twitter.com/6ywuHnqrtH
— Iliana Magra (@Magraki) February 24, 2022
Ρωσικά στρατιωτικά οχήματα εισήλθαν στην περιοχή του Κιέβου
Ρωσικά στρατιωτικά οχήματα εισήλθαν την περιοχή του Κιέβου, σύμφωνα με τους Ουκρανούς αξιωματούχους, που επικαλείται το Bloomberg.
Σφοδρές μάχες διεξάγονται σε στρατιωτικό αεροδρόμιο κοντά στο Κίεβο.
Σύμφωνα με σύμβουλο του προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι στο στόχαστρο της ρωσικών δυνάμεων είναι η έδρα της κυβέρνησης.
Πολεμικά μέτωπα εντοπίζονται σε διάφορα σημεία της χώρας, καθώς η ρωσική επιχείρηση είναι πολύπλευρη. Εγκαταλείπουν τις εστίες τους οι Ουκρανοί πολίτες.
- Ο Κιρ Στάρμερ δεν θέλει τον Κάνιε Γουέστ στο Λονδίνο
- Τα επαγγέλματα που η Τεχνητή Νοημοσύνη δεν μπορεί να αγγίξει και οι νέοι που τα επιλέγουν
- ΟΠΕΚΕΠΕ 2: Παραιτούνται από την βουλευτική ασυλία τους Τσιάρας και Κεφαλογιάννης
- Η Χαμάς απορρίπτει τις εκκλήσεις για αφοπλισμό της αν δεν τηρήσει το Ισραήλ τις δεσμεύσεις του
- LIVE: Ίντερ – Ρόμα
- Λουτσέσκου: Αναχωρεί άμεσα για τη Ρουμανία λόγω της υγείας του πατέρα του



