Παρελθόν ο Χνιντ από την ΑΕΚ
Ο Νασίμ Χνιντ δεν αποτελεί πλέον παίκτη της ΑΕΚ, με τις δύο πλευρές να συμφωνούν σε λύση της συνεργασίας τους.
Ο Νασίμ Χνιντ αποτελεί παρελθόν από την ΑΕΚ, καθώς ο Τυνήσιος αμυντικός συμφώνησε με την «Ένωση» σε λύση του συμβολαίου του.
Ήρθε στους κιτρινόμαυρους το καλοκαίρι του 2020, όμως στη μια χρονιά που έμεινε στην Αθήνα απογοήτευσε. Πρόλαβε να αγωνιστεί 14 φορές όλες κι όλες, χωρίς να σημειώσει κάποιο τέρμα, ενώ είχε μια ασίστ και μια αποβολή.
Πήγε δανεικός το καλοκαίρι του 2021 στην Αλ Σαλίγια, όμως κι εκεί σε 17 εμφανίσεις δεν κατάφερε να πείσει. Έχοντας γυρίσει στην Ελλάδα αποφάσισε, κινούμενος στο ίδιο μήκος κύματος με την ΑΕΚ, να μην συνεχίσει, μιας και δεν υπολογιζόταν από τον Αργύρη Γιαννίκη και αναζητεί πλέον τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
- «Απέτυχε» το πρόγραμμα καθαρισμού του Έβερεστ – Η κορυφή του κόσμου έγινε χωματερή
- Ο βοηθός του Ομπράντοβιτς τα έβαλε με την Παρτιζάν: «Ξαφνικά βρήκε χρήματα για έναν παίκτη όπως ο Πέιν»
- Σοκ στην Ιταλία μετά τον θάνατο μητέρας και κόρης από τροφική δηλητηρίαση – Τι εξετάζουν οι Αρχές
- Τράπεζες: Αλλαγές στις συναλλαγές λόγω Πρωτοχρονιάς
- Δήμαρχος Σερρών: «Καμία μόλυνση στο νερό-Προληπτική η απαγόρευση της πόσης»
- Ανάβει… φωτιές η «Tuttosport»: «Πωλείται η ΠΑΕ Παναθηναϊκός» (pic)

