
Ξεκινάει ο… γολγοθάς του ΠΑΟΚ
Τις επόμενες μέρες οι παίκτες του ΠΑΟΚ καλούνται να ανταπεξέλθουν σε ένα πρόγραμμα… φωτιά.
Αναμένεται κάτι παραπάνω από… καυτό το επόμενο 20ήμερο για τον ΠΑΟΚ, καθώς μετά την επική πρόκριση επί της ΑΕΚ στο Κύπελλο Ελλάδας, οι «ασπρόμαυροι» έχουν μπορστά τους πολλά και δύσκολο συνεχόμενα παιχνίδια.
Συγκεκριμένα, ο… γολγοθάς για τους Θεσσαλονικείς, όπου θα «κονταροχτυπηθούν» κατά σειρά με Ατρόμητο, Μίντιλαντ, Άρη, ξανά Μίντιλαντ, Ιωνικό, ΑΕΚ και Λαμία, ξεκινά στις 13 Φεβρουαρίου και ολοκληρώνεται στις 6 Μαρτίου, με τα παιχνίδια του Europa Conference League να κρίνονται πιο σημαντικά σε σχέση με αυτά του πρωταθλήματος.
Κάπου εδώ αξίζει να σημειωθεί πως μετά τη μυθική πρόκριση στο ΟΑΚΑ, αλλά και με ένα τόσο δύσκολο πρόγραμμα να ακολουθεί, ο Ραζβάν Λουτσέσκου αποφάσισε δώσει ρεπό χθες (10/2) στους παίκτες του και σήμερα θα επιστρέψουν στις προπονήσεις.
- Νέες ταυτότητες: Πλησιάζει η εκπνοή της προθεσμίας – Τα δικαιολογητικά
- Σακελλαρίδης: Ο πρωθυπουργός είναι προσωπικά υπόλογος για τον θεσμικό κατήφορο – Ο Γεωργιάδης εξαπολύει ψεύδη για την Ευρωπαία Εισαγγελέα
- Ποιες είναι οι υποχρεώσεις των δήμων για τα αδέσποτα ζώα – Τι μπορείτε να κάνετε, αν αδιαφορούν οι φορείς
- Κρήτη: Εργατικό ατύχημα στο Ρέθυμνο – 20χρονος έπεσε από μεγάλο ύψος και τραυματίστηκε σοβαρά
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (16/4): Δράση με Ολυμπιακό στη Euroleague και ΑΕΚ στο Conference
- Νίνο: Η επανασύνδεση με τη Ζόζεφιν και πόσο κοντά είναι ο γάμος του ζευγαριού

