
Ξεκινάει ο… γολγοθάς του ΠΑΟΚ
Τις επόμενες μέρες οι παίκτες του ΠΑΟΚ καλούνται να ανταπεξέλθουν σε ένα πρόγραμμα… φωτιά.
Αναμένεται κάτι παραπάνω από… καυτό το επόμενο 20ήμερο για τον ΠΑΟΚ, καθώς μετά την επική πρόκριση επί της ΑΕΚ στο Κύπελλο Ελλάδας, οι «ασπρόμαυροι» έχουν μπορστά τους πολλά και δύσκολο συνεχόμενα παιχνίδια.
Συγκεκριμένα, ο… γολγοθάς για τους Θεσσαλονικείς, όπου θα «κονταροχτυπηθούν» κατά σειρά με Ατρόμητο, Μίντιλαντ, Άρη, ξανά Μίντιλαντ, Ιωνικό, ΑΕΚ και Λαμία, ξεκινά στις 13 Φεβρουαρίου και ολοκληρώνεται στις 6 Μαρτίου, με τα παιχνίδια του Europa Conference League να κρίνονται πιο σημαντικά σε σχέση με αυτά του πρωταθλήματος.
Κάπου εδώ αξίζει να σημειωθεί πως μετά τη μυθική πρόκριση στο ΟΑΚΑ, αλλά και με ένα τόσο δύσκολο πρόγραμμα να ακολουθεί, ο Ραζβάν Λουτσέσκου αποφάσισε δώσει ρεπό χθες (10/2) στους παίκτες του και σήμερα θα επιστρέψουν στις προπονήσεις.
- Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι και 18χρονος για ληστεία σε πρατήριο καυσίμων στο Παγκράτι
- Άρης: Τα επιχειρήματα των «κίτρινων» για να πείσουν τον Βασίλη Σπανούλη
- Καταιγίδες και χαλάζι χτύπησαν Ήπειρο και Κρήτη – Ανησυχία για ζημιές σε καλλιέργειες
- Πέθανε ο πρόεδρος του ΕΟΔΑΣΑΑΜ Γεώργιος Δριτσάκος
- Λευκός Οίκος: «Πλήρως κατασκευασμένο» το «μνημόνιο κατανόησης» που παρουσίασαν τα ΜΜΕ του Ιράν
- Σέρρες: Πώς έγινε η τραγωδία με το παιδί που βρέθηκε νεκρό σε αρδευτικό κανάλι – Το αναζητούσε η μητέρα του για ώρες



