Δημήτρης Λιγνάδης: Εφτασε στα δικαστήρια – Τι θα κάνει ο Κούγιας
Ο κατηγορούμενος πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου μεταφέρθηκε νωρίς το πρωί της Παρασκευής από τις φυλακές στα δικαστήρια
Έφτασε πριν από λίγο στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας ο Δημήτρης Λιγνάδης,για να παραστεί στη δίκη για την υπόθεση των τεσσάρων βιασμών, η οποία αναμένεται να ξεκινήσει σήμερα.
Ο κατηγορούμενος πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου μεταφέρθηκε νωρίς το πρωί της Παρασκευής από τις φυλακές στα δικαστήρια, όπου έφτασε λίγο μετά τις 9 το πρωί, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και δεμένος με χειροπέδες πισθάγκωνα.
«Αλήτη»
Η ακροαματική διαδικασία αναμένεται να συγκεντρώσει πολύ κόσμο μέσα και έξω από τα δικαστήρια.
Χαρακτηριστικό είναι αρκετός κόσμος έχει συγκεντρωθεί στην οδό Λουκάρεως από όπου ο Δημήτρης Λιγνάδης, συνοδευόμενος από αστυνομικούς, οδηγήθηκε με τα πόδια στο δικαστήριο, αποδοκιμάζοντας τον κατηγορούμενο, φωνάζοντας “αλήτη, αλήτη”.
Τι θα κάνει ο Κούγιας
Σημειώνεται ότι ο δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξης Κούγιας νωρίτερα είχε πει ότι σκοπεύει να ζητήσει διακοπή ή και αναβολή της δίκης λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.
Ωστόσο η άλλη πλευρά – σύμφωνα με πληροφορίες – θα επιμείνει να ξεκινήσει κανονικά η διαδικασία, επικαλούμενη τον σεβασμό στα φερόμενα ως θύματα.
Μάλιστα, ο εκ των συνηγόρων Πολιτικής Αγωγής Γιάννης Βλάχος ήδη σε δηλώσεις του έκανε λόγο για προσπάθεια από την πλευρά του ηθοποιού, να πλήξει οικονομικά κάποιους από τους καταγγέλλοντες, αναφερόμενος σε συγκεκριμένο εντολέα του, ο οποίος έχει ταξιδέψει ήδη στην Ελλάδα από την χώρα που κατοικεί.
- New Streaming Subscription Platform by Alter Ego Media, ANT1 and Motor Oil
- «Το όνειρο ο Λαπόρτα είναι να φέρει τον Άλβαρες στην Μπαρτσελόνα»
- ΗΠΑ: Δεν βλέπει τέλος στο πόλεμο του Ιράν ο Τραμπ – Θηλιά στο λαιμό του ακρίβεια και ενδιάμεσες εκλογές
- Το trailer του Spider-Man έγινε το πρώτο που σπάει το «φράγμα» του 1 δισ. views
- Αύξηση κατώτατου μισθού: «Ασπιρίνη» 40 ευρώ σε σοβαρά νοσούντες – Τα εκμηδενίζει η ακρίβεια
- Super League: Οι διαιτητές αμφισβητούν τις βαθμολογίες τους!


