Δολοφονία Άλκη: Συγκλονίζει η γιαγιά του 19χρονου – «Του δώσανε τη χαριστική βολή»
«Ο Θεός να τον τιμωρήσει, αλλά να βρουν κι αυτόν που τον παρότρυνε να δώσει τη χαριστική βολή» τόνισε η γιαγιά του 19χρονου
Συγκινεί η γιαγιά του Άλκη που δολοφονήθηκε άγρια στη Θεσσαλονίκη.
«Αυτοί είναι δολοφόνοι, τέτοια τομή που του κάνανε μόνο χειρούργος μπορεί να την κάνει ή μόνο φονιάς. Δηλαδή του δώσανε τη χαριστική βολή έτσι. Ας τον χτυπούσαν, ας γλίτωνε όμως. Ας το τραυμάτιζαν το παιδί. Ήταν ανάγκη να το σκοτώσουν;» διερωτήθηκε μιλώντας στον ALPHA.
«Ο Θεός να τον τιμωρήσει, αλλά να βρουν κι αυτόν που τον παρότρυνε να δώσει τη χαριστική βολή. Δεν ήταν μόνος του, ήταν συμμορία, ήταν βαλτοί. Να μην κλάψει άλλη μάνα για τέτοια περίπτωση κι ας ηρεμήσουν λίγο με αυτά τα ποδόσφαιρα οι οπαδοί. Γιατί να μαλώνουν μωρέ; Φίλαθλοι να είναι, όχι κακούργοι» πρόσθεσε.
Η γιαγιά του 19χρονου ανέφερε ότι ο Άλκης ήταν οπαδός του Άρη και πήγαινε στο γήπεδο ενώ όπως κάθε παιδί έχει την ομάδα του, αλλά ήταν άκακος σαν άνθρωπος.
«Τον θάψαμε γαμπρό. Τι ευχαρίστηση να νιώσω εγώ εάν τους πιάσουν αυτούς; Δεν απαλύνεται, αλλά καμία οικογένεια να μη ζήσει κάτι τέτοιο. Αυτά τα πράγματα να σταματήσουν» πρόσθεσε η θεία του.
«Αν μπορεί να γίνει αυτό, τότε θα ηρεμήσω, θα πω ο Άλκης μου πλήρωσε τελευταίος. Το τελευταίο εισιτήριο» συμπλήρωσε με τρεμάμενη φωνή.
- Όραση: Αυτό που πραγματικά βλέπουμε – και δεν βλέπουμε – μας λέει πολλά για την ανθρώπινη συνείδηση
- Trainspotting: 30 χρόνια μετά τη μεγάλη οθόνη, γίνεται μιούζικαλ
- Ο Νίκος Γκάλης για τα γενέθλια του Άρη: «Χρόνια πολλά, η ιστορία σου συνεχίζεται…»
- Αυτά είναι μερικά μέρη στον πλανήτη που απαγορεύεται να πας (για το καλό σου)
- Ενεργειακό σοκ προ των πυλών: Η Ευρώπη κινδυνεύει να ξεμείνει από καύσιμα
- Water Stewardship: Η νέα πιστοποίηση που μεταμορφώνει τις παραγωγικές μονάδες σε πηγές ζωής


