Άρης και ΑΕΚ θα τιμήσουν την μνήμη του αδικοχαμένου Άλκη
Οι παίκτες του Άρη και της ΑΕΚ θα τιμήσουν την μνήμη του 19χρονου οπαδού των «κίτρινων» που έχασε τόσο άδικα τη ζωή του το βράδυ της Δευτέρας.
Σοκαρισμένη είναι η ελληνική κοινωνία από τα ξημερώματα της Τρίτης όταν έγινε γνωστή η δολοφονική επίθεση που στοίχισε τη ζωή σε 19χρονο οπαδό του Άρη.
Όπως έγινε γνωστό, στην αυριανή (2/2, 19:30) αναμέτρηση του Άρη με την ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» οι παίκτες των δύο ομάδων θα τιμήσουν την μνήμη του αδικοχαμένου Άλκη.
Κατόπιν ερωτήματος της ΠΑΕ Άρης, η Ένωση συμφώνησε και θα συμμετάσχει στο τελετουργικό πριν από το ματς, με τους παίκτες των δύο ομάδων να εναποθέτουν στην μνήμη του νεαρού Άλκη από ένα κίτρινο τριαντάφυλλο.
Μία συμβολική και όμορφη κίνηση για ένα παιδί που έφυγε τόσο πρόωρα και άδικα από τη ζωή χωρίς να έχει καμία σχέση με οπαδικά.
- Βρετανία: Δεν θα δικαστεί ξανά ο Κέβιν Σπέισι για σεξουαλική κακοποίηση – Ηρθε σε συμφωνία με τους ενάγοντες
- Ιράν: Ο Μακρόν ζητά από Τραμπ και αλ Θάνι moratorium στα πλήγματα εναντίον πολιτικών υποδομών
- Πετρέλαιο: Οι τιμές συνεχίζουν να αυξάνονται – Πέφτουν τα χρηματιστήρια
- Ιράν: Κονδύλι 200 δισ. δολαρίων ζητά το υπουργείο Πολέμου στις ΗΠΑ για να χρηματοδοτηθεί ο πόλεμος
- Ιράν: Ενας άντρας σκοτώθηκε στο Ισραήλ και 4 γυναίκες στη Δυτική Οχθη σε ιρανική πυραυλική επίθεση
- Σουδάν: Επίθεση με drone σκοτώνει τουλάχιστον 15 άτομα στο γειτονικό Τσαντ

