
Ηλεία: Δωδεκάχρονος μετά τους φυσικούς γονείς του έχασε και τους θετούς του από κοροναϊό
Την ανατροφή του παιδιού θέλει να αναλάβει τώρα ο αδελφός του θετού του πατέρα, ο οποίος ζει στην Αυστραλία
Συγκλονίζει η τραγική ιστορία ενός 12χρονου αγοριού στο Βαρθολομιό Ηλείας, το οποίο μετά τον θάνατο των φυσικών του γονιών, έχασε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα και τους θετούς του γονείς από κοροναϊό.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα patrisnews.gr, το παιδί έχασε χάσει σε πολύ μικρή ηλικία τους φυσικούς του γονείς. Υιοθετήθηκε από ένα ζευγάρι στο Βαρθολομιό, ωστόσο πρόσφατα και μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα πέθαναν και οι δύο από επιπλοκές του κοροναϊού, με αποτέλεσμα να μείνει και πάλι μόνο του στη ζωή.
Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το δημοσίευμα, την ανατροφή του παιδιού θέλει να αναλάβει τώρα ο αδελφός του θετού του πατέρα, ο οποίος ζει στην Αυστραλία και αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Ηλεία, έτσι ώστε να κινήσει τις διαδικασίες απόκτησης της επιμέλειας του μικρού.
- Στην πλατεία Θησείου η ανακοίνωση του κόμματος Τσίπρα
- LIVE: Άρσεναλ – Μπέρνλι
- Πώς δρούσε και ποιους εκβίαζε το κύκλωμα στα Βορίζια – Αναλυτικά οι φθορές που προκάλεσαν τα μέλη του
- Η αδελφή της προέδρου της Ιρλανδίας είναι μεταξύ των ακτιβιστών που συνελήφθησαν από το Ισραήλ [βίντεο]
- Ο Μάικλ Φασμπέντερ και η Αλίσια Βικάντερ ξανά μαζί στην οθόνη
- Το μήνυμα του Τζολάκη στον κόσμο του Ολυμπιακού (pic)
