Η Έλενα Παπαρίζου γίνεται 40 και το γιορτάζει… μουσικά
Η Number One ελληνίδα τραγουδίστρια είναι στα καλύτερά της
Η Έλενα Παπαρίζου γίνεται σήμερα 40 ετών και είναι στα καλύτερά της.
Η τραγουδίστρια των μεγάλων επιτυχιών συνεχίζει την λαμπρή της πορεία στο χώρο και εντυπωσιάζει σε κάθε της εμφάνιση.
Η δισκογραφική της εταιρεία μάλιστα, η Minos EMI ανέβασε ένα video στο Instagram για να της ευχηθεί, ενώ και τα μηνύματα αγάπης που δέχθηκε η τραγουδίστρια δεν είναι λίγα.
Συγκεκριμένα, στην ανάρτηση που έγινε από τη δισκογραφική εταιρεία δημοσιεύθηκε ένα ολιγόλεπτο video από το νέο της pop hit με 80’s vibes «Μη».
Πρόκειται για το 9ο κατά σειρά ραδιοφωνικό single του album, «Αποχρώσεις» που κυκλοφορεί από τη Minos EMI, a Universal Music Company. Το «Μη» είναι σε μουσική των ARCADE, Damian Magand, Kirsten Collins, Bosorg Etemad και στίχους των ARCADE. Το music video είναι δια χειρός Βαγγέλη Τσαουσόπουλου.
Δείτε την ανάρτηση
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Minos EMI (@minosemi_official)
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Helena Paparizou (@helenapaparizouofficial)
- AI: Πώς αλλάζει τον προσυμπτωματικό έλεγχο για τον επιθετικό καρκίνο του μαστού
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (7/2): Φουλ «δράση» με Super League, Stoiximan GBL και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα
- Ο Γιάννης Παναγόπουλος πολλά χρόνια τώρα δεν εκπροσωπεί πραγματικά τους εργαζομένους
- Αυτοκίνητο έπεσε σε αρδευτικό κανάλι στην Πάργα – Νεκρός 42χρονος οδηγός
- Η Μπιάνκα Σενσόρι αποκάλυψε ότι η σχέση της με τον Κάνιε Γουέστ ξεκίνησε πριν το διαζύγιό του με την Κιμ Καρντάσιαν
- Speed debate φοιτητών και επιχειρηματία για την κατοικία – Αγορά, ενοικίαση και τα σοβαρά προβλήματα


