Ο Μιραλάς σε ομάδα έκπληξη – Αντικαθιστά παίκτη του ΠΑΟΚ
Στην απόκτηση του Κέβιν Μιραλάς προχώρησε η πορτογαλική Μορεϊρένσε, με τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού να αντικαθιστά τον Φιλίπε Σοάρες που έφυγε για τον ΠΑΟΚ.
Την μεταγραφική έκπληξη έκανε η Μορεϊρένσε, η οποία συμφώνησε σε όλα με τον Κέβιν Μιραλάς.
Ο 34χρονος πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, ο οποίος ήταν χωρίς ομάδα από το περασμένο καλοκαίρι, όταν και είχε μείνει ελεύθερος από την τουρκική Γκαζιάντεπσπορ, αποτελεί προσωπική επιλογή του τεχνικού του πορτογαλικού συλλόγου, Ρικάρντο Σα Πίντο.
Άλλωστε ο άλλοτε προπονητής του Ατρόμητου (2014-2015, 2017) γνωρίζει πολύ καλά τον Βέλγο επιθετικό από την κοινή θητεία τους στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Ο Μιραλάς βρίσκεται ήδη στην Λισαβώνα προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στη συνέχεια το νέο του συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν.
Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα ότι ο «κόκκινος διάβολος», όπως είναι το παρατσούκλι του, θα αντικαταστήσει στην Μορεϊνένσε το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, Φιλίπε Σοάρες.
- Viral η φωτογραφία των πρωταγωνιστών του «Fast and Furious» μαζί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο!
- Μερτς: Σκοπεύει να επιτρέψει τη διάθεση ρωσικών κεφαλαίων που είναι παγωμένα στη Γερμανία
- «Στο Παρά Πέντε»: Γιατί η σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη γράφει τηλεοπτική ιστορία 20 χρόνια μετά την πρεμιέρα της
- Φάμελλος σε Μητσοτάκη: Ώρα να φεύγετε το συντομότερο δυνατόν για να ανασάνει η πατρίδα μας
- Την προσοχή των κατοίκων ζητάει ο Δήμος Τρικκαίων όταν πετάνε στάχτες στους κάδους
- Η εμπλοκή του απατεώνα «ερευνητή» σε υπόθεση θρίλερ – Τι έλεγε σε συγγενείς αγνοούμενης

