Αγωνία στην Παρί για τη συμμετοχή του Νεϊμάρ με τη Ρεάλ – Τι είπε ο Ποκετίνο
Στον «αέρα» η συμμετοχή του Νεϊμάρ απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Σχεδόν τρεις εβδομάδες (15/2) πριν από την πρώτη αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τους «16» του Champions League, η παρουσία του Νεϊμάρ παραμένει αβέβαιη.
Ο προπονητής της Παρί, Μαουρίτσιο Ποκετίνο, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, δεν ξεκαθάρισε την κατάσταση… διατηρώντας το σασπένς.
«Δεν ξέρουμε ακόμα, αλλά το ελπίζουμε. Πρέπει να ακολουθήσει να εργάζεται, πρέπει να συνεχίσει να τρέχει την επόμενη εβδομάδα», είπε χαρακτηριστικά.
Ο Βραζιλιάνος αντιμετωπίζει διάστρεμμα στον αριστερό αστράγαλο που υπέστη στο γήπεδο της Σεντ Ετιέν (1-3), στις 28 Νοεμβρίου. Την επόμενη μέρα, ο σύλλογος ανακοίνωσε μια εκτιμώμενη απουσία μεταξύ έξι και οκτώ εβδομάδων.
- Τέμπη: Τι αποκαλύπτουν «χαμένα» έγγραφα
- ΑΑΔΕ: Ποια εισοδήματα και παροχές δεν πιάνει το ραντάρ της Εφορίας
- Τέλος στο αλαλούμ για το χαρτζιλίκι μέσω IRIS
- ΚΕΦΙΜ: Στην Ελλάδα η 2η υψηλότερη πραγματική φορολόγηση της εργασίας – Παραμένει σχεδόν ίδια με τα επίπεδα του 2019
- Kόντρα στα πρέπει των καιρών – Τι δίδαξε ο Γενάρης τον Τζορτζ Όργουελ για την εξουσία και την αντίσταση
- Οδηγός ονείρων: Μπορείς να «φτιάξεις» τη ζωή που θέλεις μέσα σε 90 ημέρες;






