Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Ζητάει συγγνώμη η Αττική Οδός
Χρειάστηκε να περάσουν περισσότερες από 7 ώρες με τους οδηγούς ακόμη εγκλωβισμένους μέσα στην Αττική Οδό για να ακουστεί η πρώτη «συγνώμη»
Η Αττική οδός με ανακοίνωση της ζητάει συγνώμη από τους οδηγούς για την ταλαιπωρία τους μέσα στην κακοκαιρία Ελπίδα και τονίζει ότι θα τοποθετηθεί αναλυτικά για τα όσα συνέβησαν, όταν τελειώσουν όλα αυτά
Η ανακοίνωση
Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της Αττικής Οδού αναφέρει: «Η ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ με αίσθημα ευθύνης ενημερώνει ότι πρωταρχικό και αποκλειστικό μέλημά της την παρούσα στιγμή αποτελεί ο απεγκλωβισμός και η ασφάλεια όλων των οδηγών που έχουν ακινητοποιηθεί στα δύο ρεύματα της Αττικής Οδού.»
Και συνεχίζει: «Μόλις ολοκληρωθεί η επιχείρηση απεγκλωβισμού η εταιρεία θα τοποθετηθεί αναλυτικά για τις αποφάσεις και τις συνθήκες που οδήγησαν στα πρωτοφανή αυτά γεγονότα, που η Αττική Οδός κλήθηκε να αντιμετωπίσει για πρώτη φορά στα 20 χρόνια λειτουργίας της.»
Ενώ ζητάει συγνώμη για όσα συνέβησαν: «Η Αττική Οδός εκφράζει τη λύπη της και ζητά συγνώμη από τους οδηγούς και τις οικογένειες τους για την ταλαιπωρία, με τη διαβεβαίωση ότι κάνει κάθε ανθρώπινη προσπάθεια για την επίλυση του προβλήματος με ασφάλεια.»
Ο στρατός
Στην Αττική Οδό έχει βγει και ο στρατός για να συνδράμει στον απεγκλωβισμό των οδηγών μέσα στον περίκλειστο δρόμο. Τα σημεία που επιχειρούν στρατιώτες είναι τα εξής:
-Έξοδος 11: Λεωφόρος Κηφισίας
-Έξοδος 12: Λεωφόρος Πεντέλης
-Έξοδος 13: Δουκίσσης Πλακεντίας
-Έξοδος 15: Λεωφόρος Μαραθώνος
-Έξοδος 17: Κάντζα
-Έξοδος 18: Παιανία
- Κύπρος: Η Γαλλία στέλνει φρεγάτα και αντιπυραυλικά συστήματα
- Ποιος είναι ο μεγάλος στόχος του ΠΑΟΚ για το καλοκαίρι μετά τον Τρινκιέρι
- Το Ιράν βάζει την Κύπρο στο κάδρο των επιθέσεων – Ασπίδα προστασίας από την Ελλάδα
- Κίνηση στους δρόμους: Ουρές χιλιομέτρων στον Κηφισό – Καθυστερήσεις και στην Αττική Οδό
- Ακίνητα: Μεταβιβάσεις εξπρές – Πώς ξεμπλοκάρουν κατασχεμένα σπίτια
- Τζακ Σλόσμπεργκ – Τα τελευταία λόγια που του είπε η αδελφή του Τατιάνα πριν από τον τραγικό θάνατό της


