Αρης: Αποδοκιμασίες σε Μάντζιο και παίκτες
Οι Κίτρινοι έμειναν σε ένα ακόμα παιχνίδι… άσφαιροι. Η εικόνα τους προκάλεσε την οργή των οπαδών τους, με τον κόσμο να αποδοκιμάζει τον Μάντζιο και τους παίκτες του.
Συνεχίζονται οι απογοητευτικές εμφανίσεις για τον Αρη, με την ομάδα του Ακη Μάντζιου να μένει… άσφαιρη σε ένα ακόμα παιχνίδι. Οι Κίτρινοι δεν έχουν σκοράρει ακόμα στο 2022, με αποτέλεσμα να έχουν χάσει έδαφος στη μάχη της 5άδας και να βρίσκονται αντιμέτωποι με τον αποκλεισμό στο Κύπελλο.
Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έμεινε στο 0-0 σε δεύτερο σερί παιχνίδι απέναντι την Λαμία, με την εικόνα του Αρη να προκαλεί να είναι απογοητευτική και να προκαλεί την οργή όσων βρέθηκαν στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
Οι οπαδοί των γηπεδούχων τόσο κατά την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου όσο και στο τέλος του παιχνιδιού αποδοκίμασαν έντονα τον Ακη Μάντζιο και τους ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι σε μια ακόμα αναμέτρηση δεν κατάφεραν να δικαιώσουν τις προσδοκίες τους.
Η κατάσταση είναι «εκρηκτική», με τους Κίτρινους να αναζητούν πλέον… εξιλέωση στο ματς της Τετάρτης με τη Λαμία στην πόλη της Φθιώτιδας, όπου θα ψάχνουν την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Υπενθυμίζουμε ότι το πρώτο ματς στο Βικελίδης είχε έρθει 0-0.
- Συνταγή: Ριζότο γλυκοπατάτας
- Γεμάτες με τοξικές στρατιωτικές βάσεις οι ΗΠΑ – Χιλιάδες στρατιωτικοί μολυσμένοι
- Στρατιωτικές δαπάνες: η νέα πραγματικότητα της ΕΕ
- Η Σίλικον Βάλλεϋ πίσω από τα επεκτατικά σχέδια του Τραμπ στη Γροιλανδία;
- Η Richemont «λάμπει» ξανά με εκτόξευση των πωλήσεων από Cartier και Van Cleef
- Οι δυνάμεις ασφαλείας στην Αϊτή διεξάγουν εκστρατεία κατά των συμμοριών και καταστρέφουν κρησφύγετα

