Πάτρα: Βρέφος 10 ημερών νόσησε με κοροναϊό, μεταφέρθηκε επειγόντως στο νοσοκομείο
Οι γιατροί στην Πάτρα κάνουν ό, τι μπορούν για να γλιτώσουν από τον κίνδυνο το μωρό.
Συναγερμός έχει σημάνει στην Πάτρα αφού βρέφος διαγνώστηκε θετικό στον κοροναϊό. Οι γιατροί κάνουν τα πάντα για να αποτρέψουν τον κίνδυνο για το μωράκι.
Αναλυτικότερα, το βρέφος νόσησε στην Πάτρα και οι γονείς του, που πλέον «λιώνουν» από αγωνία, κάλεσαν το ΕΚΑΒ. Οι γιατροί θα υποβάλλουν το αγγελούδι σε σειρά εξετάσεων, πριν καταλήξουν στις επόμενες κινήσεις τους.
Στην Παιδιατρική Κλινική
Η έκτακτη διακομιδή βρέφους 10 μόλις ημερών από το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας στο ΠΠΝΠ ξεκίνησε νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, το βρέφος διαγνώστηκε με κοροναϊό και κρίθηκε επιβεβλημένη η διακομιδή του στην Παιδιατρική Κλινική του Πανεπίστημιακού Νοσοκομείου Πατρών στο Ρίο.
Οι διαδικασίες της διακομιδής του και της εισαγωγής του στο ΠΠΝΠ για νοσηλεία είναι σε εξέλιξη.
- ΑΕΚ: Η 11άδα για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο
- Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 14-8: Κυρίαρχοι οι «ερυθρόλευκοι» και 59-0 το σερί!
- Ποια χώρα… «εξοστρακίζει» τους αυτόματους πωλητές
- Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άστον Βίλα 3-1: Φαβορί για το… σεντόνι οι Κόκκινοι Διάβολοι, ιστορική επίδοση του Μπρούνο Φερνάντες
- Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Σπάνια φωτογραφία με την μητέρα του Νταϊάνα
- Αταμάν: «Μετά το καταστροφικό δεκάλεπτο, παίξαμε σαν Παναθηναϊκός»

