Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» μια 32χρονη γυναίκα από την Πάτρα, η οποία νοσεί με κοροναϊό.
Η γυναίκα ήταν έγκυος, η κρισιμότητα της κατάστασής της όμως επέβαλε στους γιατρούς να προχωρήσουν άμεσα σε καισαρική τομή, τόσο για την υγεία της ίδιας, όσο και του μωρού.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα δεν έχει κάνει το εμβόλιο, ενώ αντιμετωπίζει και υποκείμενο νόσημα.
Το νεογνό είναι καλά στην υγεία του και μέχρι τώρα, όλοι οι έλεγχοι που έχουν γίνει το εμφανίζουν αρνητικό στον κοροναϊό.
Αμέσως μετά το τέλος της καισαρικής τομής, η 32χρονη μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένη σε κρίσιμη κατάσταση.
Μετά τη διαδικασία υποβολής των Μηχανογραφικών, θα «ανοίξει» ο δρόμος για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής βάζοντας τέλος στην αγωνία των συνολικά 89.032 υποψηφίων που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ