Βάνα Μπάρμπα – «Θέλω να πάω να δω τον Πέτρο Φιλιππίδη και να τον αγκαλιάσω»
Στο πλευρό του Πέτρο Φιλιππίδη, που κατηγορείται για βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού, βρίσκεται η ηθοποιός
Η Βάνα Μπάρμπα ήταν η καλεσμένη της Αννίτας Πάνια, στην εκπομπή «Ανοιχτά».
Η γνωστή ηθοποιός παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη και στις δηλώσεις που είχε κάνει.
«Η Δικαιοσύνη έχει τον πρώτο λόγο»
«Κάθε μας άποψη έχει κόστος. Κι εγώ με τον Πέτρο πέρασα πολλά, προσπαθούσα να βρω θέατρο, μου έκλεισαν τις πόρτες. Δεν θα μασήσω, θα λέω την άποψή μου, δεν θα μπω σε ένα σύστημα να είμαι αρεστή και να κάνω την καλή», είπε και πρόσθεσε:
«Είπα ένα πράγμα, εγώ θα ήθελα να πάω ξανά να δω τον Πέτρο και να τον πάρω αγκαλιά και να δω και οποιονδήποτε άνθρωπο περνάει δύσκολα και να του δώσω αγκαλιά και αγάπη. Δεν είμαι εγώ αυτή που θα κρίνω».
Παράλληλα, σημείωσε: «Η Δικαιοσύνη έχει τον πρώτο λόγο. Άλλο το φαίνεται ότι έχει κάνει κατάπτυστες πράξεις και άλλο το έχει κάνει. Εγώ πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή ένας άνθρωπος είναι σε μια πολύ χείριστη θέση και πραγματικά εύχομαι μέσα από την ψυχή μου όλο αυτό να είναι ένας κακός εφιάλτης».
«Αν όντως τα έχει κάνει δικαίως τιμωρείται, αν όμως δεν τα έχει κάνει αδίκως ένα σύστημα έχει πέσει τόσο άσχημα. Δεν γνωρίζω αν έχουν γίνει όλα αυτά και να σου πω και κάτι; Ποια είμαι εγώ που θα το κρίνει; Δεν ξέρω, εγώ θέλω να υποστηρίξω έναν άνθρωπο που αυτή τη στιγμή είναι στη φωτιά», κατέληξε.
Θυμίζουμε ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης κατηγορείται για βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού και θα βρεθεί στις 18 Μαρτίου 2022, στο εδώλιο του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας για να λογοδοτήσει.
- Ρόκετς – Πέλικανς 119-110: Σπουδαία νίκη και ματς-ορόσημο για τον Ντουράντ (vids)
- Πακιστάν: Αυξήθηκε σε 11 ο αριθμός των νεκρών από την πυρκαγιά στο εμπορικό κέντρο – Πάνω από 60 αγνοούμενοι
- Ιράν: η Ισλαμική Δημοκρατία στο σταυροδρόμι
- Όταν τα ντοκιμαντέρ γίνονται screen therapy: Από το πολιτικό χάος στη μαγεία της σύνδεσης και το προσωπικό στοίχημα ενός διάσημου σεφ
- Σχεδόν μισός αιώνας – Οι πρωταγωνιστές της αρχικής σειράς «Δυναστεία» 45 χρόνια μετά την πρεμιέρα
- Κίνηση στους δρόμους: Κλειστές λωρίδες λόγω έργων σε Κηφισό, Αττική Οδό και Βουλιαγμένης – Πού υπάρχουν προβλήματα




