Πέθανε η ασθενής που είχε βρεθεί θετική στην Ομικρόν
Πρόκειται για μια γυναίκα ηλικίας 73 χρονών η οποία είχε εισαχθεί από τις 19 Νοεμβρίου στο νοσοκομείο με σοβαρό υποκείμενο νόσημα.
Κατέληξε ο ασθενής που είχε θετικοποιηθεί με τη μετάλλαξη Ομικρόν και νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».
Πρόκειται για μια γυναίκα ηλικίας 73 χρονών η οποία είχε εισαχθεί από τις 19 Νοεμβρίου στο νοσοκομείο με σοβαρό υποκείμενο νόσημα.
Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της και σε δείγμα που ελήφθη από την ίδια βρέθηκε θετική στον κοροναϊό και μάλιστα έφερε την Ομικρόν.
Αυτό άλλωστε το είχε επιβεβαιώσει και η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, τονίζοντας ότι η γυναίκα σε τυχαίο εύρημα βρέθηκε θετική στον κοροναϊό.
Σύμφωνα με την υπουργό από τα δείγματα που ελήφθησαν από νοσηλευόμενους στα νοσοκομεία Σωτηρία και από τον Ευαγγελισμό έδειξαν ότι οι πρόσφατα διασωληνωμένοι έφεραν τη μετάλλαξη Δέλτα.
- Πότε πληρώνονται οι συντάξεις Μαρτίου
- «Αθάνατοι»: Η οικογένεια του Ολυμπιακού τίμησε τα θύματα της Θύρας 7 (pics)
- «Είναι σκάνδαλο που αγγίζει και την κυβέρνηση» – Τι λένε τα κόμματα για την υπόθεση Παναγόπουλου
- Για αυτό αλλάζει πρόεδρο η Μπαρτσελόνα
- Η Μάργκο Ρόμπι φόρεσε ένα δερμάτινο σετ μεγαλύτερο σε ηλικία από αυτήν – Αλλά τα παπούτσια της έκλεψαν την παράσταση
- Ουκρανία: Μειώνουν την πυρηνική παραγωγή λόγω επιθέσεων – Χτύπημα Κιέβου σε ρωσικό εργοστάσιο πυραυλικού καυσίμου
